Poliţist infectat cu coronavirus. Patru colegi au intrat în autoizolare

Poliţist infectat cu coronavirus. Patru colegi au intrat în autoizolare

FOTO: Arhivă

Patru colegi ai poliţistului au intrat în autoizolare la domiciliu. În acelaşi judeţ mai sunt confirmaţi pozitiv şi doi poliţişti locali şi nouă angajaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, marţi, 21 aprilie, arăta că sunt 207 persoane în carantină instituţionalizată, 346 persoane în izolare la domiciliu, 116 cazuri confirmate de CoVid-19, 11 decese şi 53 persoane vindecate.

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud - Secţia de Poliţie a oraşului Sângeorz-Băi a fost confirmat cu CoVid-19.

„În cursul zilei de vineri, 17 aprilie a.c., poliţistul a avut simptome specifice, respectiv febră şi tuse, motiv pentru care a anunţat medicul de familie, fiind ulterior îndrumat spre spital. Astfel, persoana în cauză a fost internată pe secţia de boli infecţioase, unde i-au fost recoltate probe. Rezultatul, primit în cursul serii de 20 aprilie, a confirmat prezenţa Coronavirusului. Starea lui de sănătate este una bună, ameliorată de la data internării”, transmite Prefectura Bistriţa-Năsăud.

Patru poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi un poliţist local care ar fi intrat în contact cu bolnavul s-au autoizolat la domiciliu.

Printre persoanele confirmate cu coronavirus în judeţul Bistriţa-Năsăud mai sunt şi doi poliţişti locali.

De asemenea, 9 angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud au fost confirmaţi pozitiv la testarea cu Coronavirus, iar alte trei persoane din cadrul acestei instituţii sunt în proces de testare.

Până în prezent, şase cadre medicale şi două persoane parte din personalul auxiliar al unui spital din judeţ au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, cinci au fost declarate vindecate.

O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Primăriei Năsăud.

Pe aceeaşi temă:

Patru angaţaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, confirmaţi cu COVID-19

Anchetă epidemiologică la o Staţie de Ambulanţă. O asistentă a fost confirmată cu COVID-19

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: