Poliţist bătut în propria curte, de faţă cu fetiţa lui de trei ani. Agresorul ar fi fost pus de un notar public

Poliţist bătut în propria curte, de faţă cu fetiţa lui de trei ani. Agresorul ar fi fost pus de un notar public

Poliţistul ar fi fost bătut în propria curte de un fost sportiv, adus de un notar public, nemulţumit că era filmat

Un poliţist din cadrul Inspctoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost bătut în propria curte, de faţă cu fetiţa lui de trei ani. Poliţistul spune că un notar public pe care îl filma a venit cu un fost sportiv de performanţă şi a „comandat” bătaia, după ce omul legii l-ar fi filmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs în data de 6 noiembrie, în curtea casei poliţistului. Cristi C. spune că în jurul orei 16.00, când a venit acasă, a observat pe un teren de-al său un autoturism parcat. Acesta s-a îndreptat spre autoturismul de teren cu intenţia de a-i cere şoferului să părăsească terenul, însă ar fi fost înjurat.
 
Atunci, poliţistul a scos telefonul mobil şi a început să filmeze scena, mai ales că poliţistul susţine că protagonistul este un cunoscut notar din Bistriţa. După 15 minute, notarul s-ar fi întors cu un fost sportiv de performanţă, care l-ar fi luat la bătaie pe poliţist, în propria curte, cu fetiţa de trei ani de faţă. 
 
„Am ştiut că vine la mine să îi dau filmarea (n.r. - boxerul cu care ar fi venit notarul) şi i-am cerut în repetate rânduri să iasă din curte, lucru pe care nu l-a făcut. La un moment dat a venit la mine, mi-a dat cu pumnul în faţă, ca urmare mi-a rupt osul zigomatic şi mi-a fracturat maxilarul. M-a trântit la pământ, eu mi-am pierdut conştienţa. M-au bătut bine, mi-au luat telefonul şi au plecat”, mărturiseşte poliţistul. 
 

Poliţistul a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma bătăii

 
Acesta a fost dus la spital, fiind ulterior transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde a fost operat la maxilar. După ce poliţistul a ajuns la spital, la casa acestuia ar fi revenit fostul sportiv de performanţă, care i-ar fi ameninţat familia, intenţia fiind să nu depună plângere pentru incident.
 
„În data de 6 noiembrie, Poliţia Municipiului Bistriţa a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi furt. Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
 
Contactat telefonic, notarul în cauză spune că el nu a fost implicat în niciun scandal în seara cu pricina. 
 
citeste totul despre: