Percheziţii DIICOT la un interlop din Ardeal. Acesta ar fi acuzat de trafic de persoane

Percheziţii DIICOT la un interlop din Ardeal. Acesta ar fi acuzat de trafic de persoane

Procurorii DIICOT, sprijiniţi de mascaţi au luat la puricat casa interlopului FOTO: Bianca Sara

În cursul zilei de miercuri, procurorii DIICOT au desfăşurat percheziţii la domiciliul unui om de afaceri din Bistriţa. Acesta ar fi acuzat de trafic de persoane. Bărbatul a fost dus la audieri, iar din locuinţa sa au fost ridicaţi mai mulţi saci cu documente şi probe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri la prânz, procutorii DIICOT Cluj au luat la puricat o vilă din apropierea parcului municipal din Bistriţa. Acolo locuieşte Marius Negrea, un interlop notoriu care a mai avut probleme cu legea şi în trecut.
 
După ce au percheziţionat locuinţa bărbatului ore bune, procurorii au ieşit cu câţiva saci cu documente şi probe. Bărbatul a fost luat şi el şi urcat în dubă, fiind dus, cel mai probabil la audieri, la sediul DIICOT din Cluj-Napoca.
 
Surse neoficiale susţin că Marius Negrea ar fi acuzat de trafic de persoane. Acesta are în jur de 45 de ani şi deţine o sală de fitness în Parcul Municipal. 
 
Marius Negrea a mai fost trimis în judecată în anul 2009 pentru iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup şi înşelăciune. Acesta a fost achitat în dosarul în cauză în anul 2014, de către instanţa suceveană. 
 
Culmea, luna trecută, la Judecătoria Bistriţa a fost înregistrat un dosar care are drept obiect confirmarea renunţării la urmărirea penală. Petentul este Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa. 

Vă mai recomandăm:

 
 
citeste totul despre: