Pedeapsa primită de bărbatul care a dezgropat cadavrul unei femei şi a violat trupul neînsufleţit: 3 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Alexandru Toderaşc a fost condamnat la 3 ani de închisoare FOTO: Facebook
Paul Alexandru Toderaşc a fost condamnat la 3 ani de închisoare FOTO: Facebook

Paul Alexandru Toderaşc, un bărbat din Bacău anchetat pentru uciderea unui bătrân din Bistriţa căruia i-a ascuns cadavrul, a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a furat banii dintr-o biserică şi a făcut sex cu trupul neînsufleţit al unei femei pe care a deshumat-o din cimitir.

În data de 6 octombrie, un bătrân de 82 de ani din comuna bistriţeană Bistriţa-Bârgăului dispărea fără urmă, iar casa îi era incendiată. Anchetatorii au ajuns rapid la concluzia că era vorba despre o crimă, deşi cadavrul bărbatului n-a fost găsit nici la ora aceasta. 

Suspectul principal este Alexandru Paul Toderaşc, un tânăr de 23 de ani din comuna băcăuană Plopana. Acesta muncea de câţiva ani la o stână din localitatea Bistriţ-Bârgăului. 

Tânărul locuia la doi paşi de bătrân. Înainte de incendiu, tânărul i-ar fi spus colegului său de la stână că are de gând să-l jefuiască pe bătrân, ştiind că acesta economisea diverse sume de bani lună de lună, din pensie. 

După ce l-ar fi omorât pe bătrân, acesta ar fi ascuns cadavrul, după care s-a dus la barul din sat, unde ar fi făcut cinste la cei prezenţi. Spre dimineaţă, acesta a fugit fiind de negăsit două zile.

Tânărul se ascundea la o stână din Vaslui, unde muncea tatăl său. După ore lungi de audieri, acesta şi-a recunoscut fapta, însă a refuzat să spună unde a ascuns cadavrul. Se pare că acesta nu a ars, anchetatorii negăsind urme de ţesut uman în mormanul de cenuşă. 

crima bistrita bargaului  3

Casa bătrânului s-a transformat într-un morman de cenuşă şi resturi (Foto: Bianca Sara)

A făcut sex cu cadavrul unei femei

Deşi în comunitatea din Bistriţa-Bârgăului tânărul era văzut ca un om muncitor şi respectuos, autorităţile locale din Plopana, judeţul Bacău, comuna sa natală, au dezvăluit faptul că acesta avea antecedente penale.

În anul 2015, acesta a furat banii din biserica din localitate, după care a mers în cimitirul lăcaşului de cult, unde a dezgropat o femeie care fusese înmormântată doar cu câteva zile în urmă şi a întreţinut relaţii sexuale cu trupul neînsufleţit.

Toderaşc a fost trimis în judecată pentru furt şi profanare de morminte. În primăvara anului 2017, magistraţii Judecătoriei Bacău l-au condamnat pe bărbat la 1 an şi 8 luni cu suspendare.

Dosarul a ajuns ulterior la Curtea de Apel Bacău, unde pedeapsa a fost modificată. Astfel, Paul Alexandru Toderaşc a fost condamnat, în data de 9 noiembrie, la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Tânărul bănuit că ar fi omorât un bătrân s-a lăudat cu fapta sa şi ar fi făcut cinste localnicilor din „pradă“

Un recidivist a omorât cu sânge rece un bătrân, după care i-a incendiat casa pentru a-şi şterge urmele

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite