Pârtia de schi din Wonderland va fi dată în folosinţă cel mai devreme în iarna 2015-2016

Pârtia de schi din Wonderland va fi dată în folosinţă cel mai devreme în iarna 2015-2016

Complexul Wonderland este promis de către edilul Ovidiu Creţu încă din 2008 FOTO: Adevărul/Arhivă

Potrivit edilului Ovidiu Creţu, pârtia de schi din Wonderland va fi dată în folosinţă cel mai devreme în iarna 2015-2016. Lucrările ar trebui să înceapă în acest an, însă şi acelea depind de licitaţii, care, odată contestate pot să întârzie destul de mult proiectul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Licitaţia pentru amenajarea pârtiei de schi este deja în derulare, existând posibilitatea ca lucrările să fie întârziate destul de mult, în special de eventualele contestaţii.

Cu toate acestea, primarul Ovidiu Creţu susţine că în cea mai optimistă variantă, pârtia de schi ar urma să fie dată în folosinţă în iarna dintre anii 2015-2016. Pentru realizarea acestei pârtii de schi, Primăria s-a împrumutat din bancă.

Utilităţile complexului ar mai scoate din vistieria Primăriei alte aproape 15 milioane de euro, edilul punându-şi speranţele în fondurile europene pentru această investiţie.Vă mai recomandăm:

Pârtia de schi visată de edilul Ovidiu Creţu, desfiinţată de liberalul Andrei Rusu: avem nevoie de 400 de schiori zilnic

Pârtie de schi între Mureşenii-Bârgăului şi Colibiţa, noua versiune vehiculată de autorităţile locale

 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările