O organizaţie PNL acuză PSD că a împânzit secţiile de votare cu specimene de vot anulat în dreptul candidatului Klaus Iohannis

O organizaţie PNL acuză PSD că a împânzit secţiile de votare cu specimene de vot anulat în dreptul candidatului Klaus Iohannis

FOTO captură Facebook/PNL Bistriţa

Organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud a semnalat sâmbătă seara pe Facebook faptul că specimenele buletinelor de vot de la secţiile de votare au toate pusă ştampila „Anulat” în dreptul candidatului Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

În postarea de pe Facebook, organizaţia PNL Bistriţa acuză PSD că a apelat la o practică condamnabilă chiar dacă subtilă pentru a descuraja alegătorii să voteze cu Klaus Iohannis.
 
„„Alertă! Inimaginabil! Nemernicia comunistă merge până la capăt!
 
#share
 
În municipiul Bistriţa, la toate secţiile de votare, specimenele de buletine de vot ce trebuiesc afişate la loc vizibil şi ştampilate cu ANULAT, au o insinuare perfidă şi jignitoare la adresa alegătorilor:
ŞTAMPILA "ANULAT" A FOST PUSĂ PE NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS!
 
Oamenii PSD s-au dedat la un act de cea mai joasă speţă, cuprinşi fiind într-un cerc vicios a cărui arie este calculată la peste un milion de rude, amante, membri de partid şi neamuri instalate în aparatul bugetar!
 
Instituţiile statului trebuie să ia atitudine!
 
Aceste practici comuniste trebuie amendate clar prin votul de mâine, un vot PENTRU O ROMÂNIE NORMALĂ!”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: