O firmă din Bacău a livrat carne stricată la unul din centrele Protecţiei Copilului din Bistriţa

O firmă din Bacău a livrat carne stricată la unul din centrele Protecţiei Copilului din Bistriţa

Carnea stricată a fost livrată la unul dintre centrele Direcţiei pentru Protecţia Copilului FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Un incident neplăcut care ar fi putut să pună în pericol sănătatea copiilor internaţi la Centrul de Plasament nr. 1 din Bistriţa s-a petrecut vineri dimineaţa. Şoferul unei firme din Bacău a încercat să livreze carne stricată la unul dintre centre, iar când i s-a refuzat recepţia a încercat să fugă, fiind oprit de agentul de pază.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă la Centrul de Plasament nr. 1 din Bistriţa. Şoferul societăţii comerciale Ancamat Com SRL a livrat 16 kilograme de carne stricată la centru, iar când angajatele au refuzat să recepţioneze marfa bărbatul a încercat să fugă.

Cel care l-a oprit a fost paznicul centrului, fiind ulterior alertată Direcţia Sanitar Veterinară. Angajatele centrului povestesc că marfa avea un miros şi un aspect ciudat. De asemenea, acestea spun că nu este prima dată când societatea în cauză care are contract cu toate centrele din judeţ livrează carne alterată.

Direcţia Sanitar Veterinară a confiscat carnea şi a luat probe care vor determina calitatea acesteia.
Se pare că şoferul care a distribuit carnea nu muncea cu forme legale, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud urmând să îl amendeze, cel mai probabil, pe angajator cu 10.000 de lei.

Mai puteţi citi:

Micii cu Salmonella găsiţi în Ploieşti au ajuns şi în Bistriţa-Năsăud. Inspectorii veterinari susţin că aceştia nu afectează sănătatea

40 de nuntaşi în frunte cu mirele şi mireasa din comuna bistriţeană Coşbuc au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările