Nunta s-a transformat în înmormântare pentru o familie din Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident cumplit

Nunta s-a transformat în înmormântare pentru o familie din Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident cumplit

Tânăra va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă FOTO: Facebook

O tânără de 27 de ani a fost adusă acasă, joi seară, într-un sicriu de la Debrecen, Ungaria, acolo unde şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident. Tânăra se pregătea de nuntă împreună cu iubitul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clopote de jale s-au auzit joi seara şi vineri dimineaţa în comuna Monor. Prietenii şi rudele îşi luau rămas-bun de la Oana, o tânără de 27 de ani care şi-a pierdut viaţa chiar în timp ce se întorcea acasă din Franţa, unde trăia de mai mulţi ani.
 
Oana venea acasă împreună cu iubitul său, profitând de vacanţa de Paştele catolic. Au profitat de această vizită acasă pentru a le aduce părinţilor iubitului tinerei un microbuz, pe care şi-l doreau. 
 
Când se aflau în Ungaria, aproape de Debrecen, una dintre roţile microbuzului a explodat, iar acesta s-a răsturnat. Autoturismul era condus de către tânăr, în timp ce Oana dormea pe bancheta din spate. 
 
Dacă tânărul s-a ales doar cu câteva răni minore, Oana nu a supravieţuit acestui tragic accident. Joi seara, la o săptămână de la accident, trupul fetei a fost adus în comuna natală, Monor. 
 
Iubitul acesteia s-a trezit că în loc să-şi ducă prietena la altar, o va conduce sâmbătă la groapă. Cei doi plănuiau să se căsătorească civil de Paşte, iar petrecerea şi cununia religioasă trebuiau să aibă loc în această toamnă.
 
Oana şi iubitul său Ionuţ locuiau în Paris, Franţa de mai mulţi ani. Mai mult, Ionuţ avea acolo o firmă de construcţii, iar Oana era contabila acesteia. 
 
„Durere mare, ne-a şocat pe toţi. Urma să aibă în toamnă nuntă. A fost un copil liniştit, dintr-o familie deosebită. După ce a terminat şcoala, a făcut facultate, după care a plecat cu băiatul acesta în Franţa”, mărturiseşte o vecină. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările