Noua Glorie Bistriţa nu va putea fi finanţată din bani publici, spune edilul municipiului

Noua Glorie Bistriţa nu va putea fi finanţată din bani publici, spune edilul municipiului

Gloria Progresul Bistriţa nu va putea fi finanţată nici anul acesta, anunţă primarul Ovidiu Creţu FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Primarul Ovidiu Creţu a precizat luni la o conferinţă de presă că Gloria Progresul Bistriţa, deşi s-a desprins din fosta Glorie Bistriţa, nu va putea fi finanţată din bani publici nici anul viitor, tocmai pentru că provine dintr-un club în insolvenţă. Pentru ca echipa bistriţeană să poată fi finanţată din bani publici ar fi necesară modificarea a trei acte normative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gloria Progresul Bistriţa nu va putea fi finanţată de la bugetul muncipiului nici acum, deşi s-a desprins de falimentara Gloria Bistriţa. Tocmai faptul că provine dintr-un club în insolvenţă ar împiedica finanţarea din bani publici, a explicat luni primarul Ovidiu Creţu.

„Dacă nu ar fi în insolvenţă, la ora actuală s-ar putea finanţa pe legea 350, dar noi  nu am prins pe 350 la începutul anului în program banii ăştia şi trebuie să aşteptăm anul viitor, dar în situaţia în care e Gloria acum nici la anul nu putem finanţa”, a precizat primarul Oviriu Creţu, luni, la o conferinţă de presă.

Nu mai puţin de 3 legi ar trebui modificate, pentru ca Gloria Progresul Bistriţa să poată fi finanţată din bani publici.Vă mai recomandăm:

Un fotbalist de la Gloria Bistriţa s-a ales cu dosar penal după ce beat bine a provocat un accident în faţa poliţiei

Nicolae Manea susţine că mai are de luat de la Gloria Bistriţa 250.000 de euro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările