Fotografia unui bistriţean, declarată de National Geographic una dintre cele mai spectaculoase instantanee din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia realizată de bistriţeanul Ovidiu Lazăr - Rodna, Bistriţa-Năsăud FOTO: National Geographic
Fotografia realizată de bistriţeanul Ovidiu Lazăr - Rodna, Bistriţa-Năsăud FOTO: National Geographic

National Geographic a prezentat 10 instantanee din întreaga lume care îţi taie respiraţia. Printre cele mai spectaculoase instantanee din lume se numără şi o fotografie care înfăţişează comuna Rodna din Bistriţa-Năsăud, realizată de un bistriţean.


Site-ul postului de televiziune National Geographic şi-a invitat cititorii să surprindă cele mai impresionante locuri din lume în momente magice cuprinse între răsăritul şi apusul soarelui. Jurnaliştii au ales cele mai suprinzătoare 10 astfel de fotografii, numind seria de instantanee „Ora de aur”.

Potrivit dailymail.co.uk, cele mai spectaculoase imagini din lume au surprins podul „Golden Gate” din San Francisco, rezervaţia Masai Mara din Kenya, râul Vltava din Praga sau vulcanul Kamchatka din Rusia în timpul răsăritului, dar şi Monument Valley din Utah, lacul Riffelsse din Matterhorn – Elveţia, străzile Parisului, zăpada din Mount Baker – Washington sau satul Oia din Santorini, Grecia în timpul apusului.

Printre cele mai spectaculoase 10 fotografii din lume se numără şi una realizată de un fotograf român. Este vorba despre bistriţeanul Ovidiu Lazăr, care a surprins natura din comuna Rodna din Bistriţa-Năsăud, cuprinsă de o ceaţă aurie.

Fotograful în vârstă de 39 de ani Ovidiu Lazăr a surprins şi alte locaţii spectaculoase din judeţul Bistriţa-Năsăud. Printre acestea se numără şi lacul Colibiţa, Pasul Tihuţa sau Valea Blaznei.



Vă mai recomandăm:

Capsula timpului: zece poze spectaculoase cu locuri şi oraşe fantomă

Imaginea spectaculoasă surprinsă de un fotograf în Finlanda



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite