Ministrul Maria Grapini îi invită pe turişti la Colibiţa şi Băile Figa

Ministrul Maria Grapini îi invită pe turişti la Colibiţa şi Băile Figa

FOTO: Bianca Sara/Arhivă

În cadrul târgului de turism World Travel Market de la Londra, ministrul pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, şi-a arătat dezamăgirea cu privire la faptul că românii nu cunosc mai bine de jumătate din atracţiile ţării. Cu acest prilej, Maria Grapini i-a invitat pe turişti la Băile Figa şi Colibiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ministrului pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, românii cunosc mai puţin de 40% din atracţiile ţării, existând multe locuri turistice amenajate în ultimii ani despre care nu se ştiu prea multe.

În cadrul târgului de turism World Travel Market de la Londra, Maria Grapini şi-a manifestat dorinţa ca şi celelalte zone să fie promovate cum se cuvine, nu doar Ardealul care este cunoscut datorită Prinţului Charles.

”Sunt foarte multe locuri. Nu ştiu câtă lume ştie de Băile Figa (judeţul Bistriţa-Năsăud), unde există şi tratament, şi nămol, nu ştiu cine ştie de aquapark-ul din Satu Mare, deschis anul acesta. Nu ştiu câţi au vizitat în ultima perioadă Tuşnadul, cu obiective turistice extraordinar de importante. (...) Nu ştiu câţi au mai fost în ultima perioadă la Colibiţa, să vadă cât de frumos este acolo”, a precizat în cadrul târgului de turism, Maria Grapini, citată de Mediafax.

Ministrul Maria Grapini vine destul de des în Bistriţa-Năsăud, de cele mai multe ori în vizite neoficiale, pentru a se relaxa. Printre locaţiile preferate se numără Colibiţa, dar şi Valea Mare.Vă mai recomandăm:

Ministrul Turismului Maria Grapini şi-a petrecut două zile din concediu la Colibiţa

Maria Grapini, ministrul Turismului, le recomandă amatorilor de excursii să viziteze Poiana Zânelor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: