Meciul cu Gloria ar putea fi ultimul pentru Adrian Zaluschi, operat de urgenţă după o accidentare suferită pe stadionul bistriţenilor

Meciul cu Gloria ar putea fi ultimul pentru Adrian Zaluschi, operat de urgenţă după o accidentare suferită pe stadionul bistriţenilor

Adrian Zaluschi FOTO: aradon.ro

Accidentarea suferită de către Adrian Zaluschi, component al echipei UTA Arad, la Bistriţa, s-ar putea să îl coste pe tânărul de 24 de ani cariera sportivă. Fotbalistul a fost operat de urgenţă sâmbătă în Cluj-Napoca, iar suporterii arădeni încearcă să-i fie aproape printr-o strângere de fonduri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident cel puţin stupid suferit vineri la meciul cu Gloria Bistriţa s-ar putea să-l coste cariera pe Adrian Zaluschi, un tânăr de 24 de ani legitimat la UTA Arad. În minutul 78 al meciului Gloria-UTA , urmărind o minge ce se îndrepta spre jucătorul arădean, mijlocaşul bistriţenilor Olimpiu Bucur a intrat cu capul înainte şi l-a lovit în tâmplă pe Adrian Saluschi.

La scurt timp jucătorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, de unde mai apoi a ajuns la o clinică din Cluj-Napoca. Adrian Zaluschi s-a ales cu trei fracturi la craniu şi un hematom, fiind operat de urgenţă în Cluj-Napoca la doar o zi de la incident.

Potrivit EVZ, medicii nu pot afirma încă dacă tânărul va mai putea juca vreodată fotbal. Suporterii arădeni sunt alături de familia fotbalistului, organizând chiar o strângere de fonduri pentru jucătorul accidentat.

„Suntem în legătură permanentă cu soţia lui Adrian Zaluschi, aceasta mărturisindu-ne că familia are nevoie de bani pentru medicamente, alimentaţie şi alte cheltuieli, mai ales că jucătorul nu are o asigurare medicală validă, contribuţiile obligatorii la fondul de sănătate nefiind plătite de angajatorul său”, susţin suporterii arădeni într-un comunicat de presă.

Vă mai recomandăm:

Infirmerie plină la Chindia Târgovişte: 8 jucători sunt accidentaţi

Cristi Chivu atârnă ghetele în cui după 17 ani prodigioşi ca fotbalist. Reperele carierei fostului căpitan al naţionalei
 

citeste totul despre: