Romanul “Lunetistul” al bistriţeanului Marin Mălaicu-Hondrari, desemnat cea mai bună carte românească

Romanul “Lunetistul” al bistriţeanului Marin Mălaicu-Hondrari, desemnat cea mai bună carte românească

FOTO: 1010tac.blogspot.com

Site-ul dedicat celor îndrăgostiţi de literatură şi cărţi bookaholic.ro, a desemnat volumul „Lunetistul” al bistriţeanului Marin Mălaicu-Hondrari drept cea mai bună carte românească. Nu mai puţin de 153 de cărţi au râvnit la acest titlu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sondajul-concurs organizat de cei de la bookaholic.ro a inclus peste 150 de cărţi, printre care s-au numărat 62 de volume de poezie, 26 de proză scurtă şi 65 de romane.

„În „Lunetistul” nu se trage cu puşca, dar se priveşte prin lunetă până la nivel de detaliu semnificativ şi fascinant. Avem una dintre mai atmosferice cărţi pe care le-am citit în ultimul timp, cu o scriitură rafinată, pe multe straturi, poetică în esenţă”, precizează Cristina Foarfă, unul dintre redactorii bookaholic.ro.

Acesta nu este singura carte semnată de bistriţeanul Marin Mălaicu-Hondrari care se bucură de aprecierea iubitorilor de literatură. În 2011, romanul său „Apropierea” a făcut cu ochiul regizorului Tudor Giurgiu, care şi-a manifestat dorinţa de a-l transforma într-un film. Momentan se caută finanţare pentru materializarea proiectului, care este amânat din 2011.
 

Vă mai recomandăm:

Unul dintre cele mai apreciate romane ale lui Marin Mălaicu-Hondrari se va transforma în film abia în 2014

FOTO A crescut la casa de copii şi s-a sinucis la 27 de ani. Povestea poetului care încă trăieşte prin poeziile sale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările