Liberalul care a agresat o femeie în plină stradă s-a întors în politică: „Am fost urmărit în acea zi de un profesionist cu un DSLR“

Liberalul care a agresat o femeie în plină stradă s-a întors în politică: „Am fost urmărit în acea zi de un profesionist cu un DSLR“

Mai multe imagini surprind întreaga scenă petrecută într-o zonă aglomerată a Bistriţei

Jenor Beudean, liberalul care a agresat o femeie în plină stradă anul trecut, s-a întors în politică. Cât despre incidentul care l-a făcut celebru în vara anului trecut, Jenor Beudean spune că a fost urmărit în acea zi cu un aparat foto DSLR, care a făcut 126 de poze în câteva secunde şi astfel a fost surprins incidentul, mediatizat ulterior.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna iunie a anului 2016, numele vicepreşedintelui PNL Bistriţa-Năsăud Jenor Beudean devenea cunoscut în întreaga ţară. Totul după ce ar fi agresat o femeie în plină stradă. Incidentul a fost făcut public de soţul femeii de 27 de ani, care posta pe Facebook:
 
„Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia mea se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG şi după ce semaforul a arătat culoare verde s-a angajat în traversarea pe zebră. După ce a făcut câţiva paşi, un autoturism a venit cu viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şoferi). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o şi fiecare şi-a continuat drumul. (...) Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Haliţă, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni, şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşina lui, însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia, apelând numărul de urgenţă 112”. 
 
Postarea era însoţită de mai multe fotografii, care arătau clar cum Jenor Beudean o îmbrâncea şi agresa pe femeie. Cu toate acestea, incidentul a fost doar partial confirmat de Jenor Beudean, care a susţinut până în ultimul moment că nu a agresat-o pe femeie. 
 
„I-am făcut semn cu mâna să se grăbească, fiind deja verde pentru maşini. În acel moment, mi-a adresat cuvinte injurioase şi m-a întrebat ironic: Ce vrei, fraiere? A continuat să traverseze strada în acelaşi ritm, iar în momentul în care am pus maşina în mişcare, s-a întors şi a lovit-o cu piciorul, continuând să mă înjure. În această situaţie, am decis să mă întorc la primul sens giratoriu pentru că am crezut că maşina a fost avariată în urma loviturii ca să îi cer să mergem împreună la echipajul de Poliţie Locală, aflat pe Bulevardul Independenţei. Întrucât a refuzat şi a continuat să-mi adreseze cuvinte injurioase şi ameninţări, am încercat să o conving să intre în maşină pentru a merge împreună la sediul Poliţiei Locale, moment în care s-a smucit şi s-a tras înapoi. Întrucât nu am reuşit s-o conving să mă însoţească la Poliţia Locală, am decis să mă prezint singur şi să relatez ce s-a întâmplat”, descrie situaţia liberalul Jenor Beudean. 
 

La jumătate de an de la incident, Jenor se întoarce în politică

Imediat după acest incident, Jenor Beudean şi-a dat demisia din partid, pentru a nu strica imaginea PNL-ului. La jumătate de an însă, mai exact în luna decembrie, acesta a revenit în partid, cu discreţie maximă.
 
În cadrul conferinţei de presă de vineri, acesta a dat ochii cu jurnaliştii, din nou în calitate de secretar general adjunct al PNL Bistriţa-Năsăud. Prima întrebare care i-a fost adresată a avut legătură cu finalizarea dosarului în care era cercetat atât el, cât şi doamna agresată, care fusese acuzată de distrugere, pentru că lovise maşina liberalului. 
 
„M-am reînscris în partid în decembrie, în organizaţia locală Şieu Odorhei sunt din nou membru al partidului. Plângerea la poliţie s-a terminat, în sensul că acolo în zonă a fost o cameră de la BRDE care a filmat acel incident. Mie mi-a dat sentinţa de renunţare la urmărirea penală”, a precizat Jenor Beudean. 
 
Acesta a susţinut în continuare că nu a agresat-o pe femeie, motiv pentru care „împăcare” a fost exclusă:
 
„Nu aveam cu ce să ne împăcăm, că eu nu eram vinovat, bineînţeles că a fost un linşaj mediatic din partea doamnei. Am fost urmărit în acea zi de către un profesionist, cu un aparat DSLR, cu poze frame to frame, circa 126 de poze făcute în câteva secunde, cât a durat acel incident. Ei mă urmăreau pentru altceva”, a mai spus Jenor Beudean. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările