Leacurile băbeşti au omorât un bătrân. Fiul i-a retezat limba pentru a-l scăpa de epilepsie

Leacurile băbeşti au omorât un bătrân. Fiul i-a retezat limba pentru a-l scăpa de epilepsie

O întâmplare bizară, rupta parcă din Evul Mediu, a dus la moartea unui bătrân de 84 de ani din Nimigea de Jos. Bătrânul a murit după ce fiul i-a tăiat limba, în încercarea de a-l „vindeca” de epilepsie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Fiul bărbatului în vârstă de 55 de ani este acuzat de omor calificat, acesta fiind cel care, sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a tăiat limba tatălui său, în încercarea de a stopa o criză de epilepsie. Bărbatul este propus pentru arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Despre incident s-a aflat abia joi, la o zi după ce bătrânul şi-ar fi dat duhul, deşi poliţiştii de la Investigaţii Criminale anchetează de câteva zile cazul. Bătrânul a agonizat o săptămână în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa până să îşi dea ultima suflare.

Se pare că bătrânul de 84 de ani suferea de epilepsie şi făcea des crize. În disperare de cauză, rudele bărbatului, sfătuite de o bătrână din sat, la una dintre crize l-au imobilizat pe bătrân şi i-au crestat limba. Procedura nu au executat-o cum i-a sfătuit bătrâna care le-a spus să facă o mică crestătură sub limbă, ci i-ar fi retezat-o de tot cu un cuţit.

Acesta a ajuns în stare gravă la spital cu hemoragie, medicii chinuindu-se mai bine de o săptămână să îl menţină în viaţă. Poliţia desfăşoară o anchetă în acest sens, după ce a aflat de incident de la medicul legist.Vă mai recomandăm:
 

Moarte suspectă în Josenii Bârgăului

FOTO Bărbat găsit mort într-o fântână pe Dealul Jelnei 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările