La trei ani după ce l-au lăsat într-o baltă de sânge pe un bistriţean şi pe fiica sa de doar doi ani, cinci indivizi au fost reţinuţi

La trei ani după ce l-au lăsat într-o baltă de sânge pe un bistriţean şi pe fiica sa de doar doi ani, cinci indivizi au fost reţinuţi

Cei cinci indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore FOTO: Adevărul/Arhivă

De trei ani au avut nevoie poliţiştii bistriţeni pentru a prinde cinci indivizi, care în anul 2012 l-au lăsat într-o baltă de sânge pe un bărbat de 33 de ani din Nuşeni şi pe fiica sa de numai doi ani. Cei 5 au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii bistriţeni au descins marţi la locuinţele a cinci indivizi cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani din Viişoara şi din Nuşeni. De trei ani au avut nevoie poliţiştii pentru a-i reţine pe cei cinci, care sunt bănuiţi că în 2012, într-o noapte de iulie, ar fi intrat cu forţa în locuinţa unui bărbat de 33 de ani din Nuşeni, l-ar fi lovit cu diverse obiecte contondente, iar mai apoi i-ar fi lovit în cap cu tăişul unei securi şi fetiţa de doar doi ani.

Atât bărbatul, cât şi fetiţa sa au avut nevoie de două luni şi jumătate pentru a se vindeca. Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind propuşi pentru arestare preventivă. Aceştia sunt cercetaţi pentru tentativă la omor şi violare de domiciliu.

„În urma percheziţiilor efectuate au fost depistate 140 de ţigarete provenite din contrabandă şi 22 de cartuşe cu glonţ, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, mai spun reprezentanţii poliţiei bistriţene.

Vă mai recomandăm:

O tânără de 17 ani a fost violată, bătută şi ameninţată cu cuţitul într-o livadă din localitatea bistriţeană Dumitriţa

Un nou scandal în care sunt implicaţi agenţi BGS: un bodyguard l-ar fi atacat pe un taximetrist cu un spray lacrimogen. Şeful BGS:  „A fost legitimă apărare“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările