Jean Pădureanu este imobilizat la pat după ce şi-ar fi fracturat două coaste

Jean Pădureanu este imobilizat la pat după ce şi-ar fi fracturat două coaste

Apropiaţii lui Jean Pădureanu susţin că starea acestuia de sănătate este tot mai jubredă FOTO: Adevărul

Un apropiat al lui Jean Pădureanu, Ioan Horoba a făcut cunoscut faptul că starea de sănătate a lordului este tot mai precară, acesta fiind în prezent imobilizat la pat. Preşedintele de onoare al Gloriei ar fi căzut în baie şi şi-ar fi fracturat două coaste.

„Am vorbit cu cineva din familia lui şi mi-a povestit că nu este deloc bine. A ameţit şi a căzut în toaletă. Şi-a fracturat două coaste şi este imobilizat la pat de câteva zile. Jean Pădureanu nu este un om care să mai poată fi ţinut în detenţie, nu este un bolnav prefăcut cum văd că se mai întâmplă. Se simte din ce în ce mai rău şi are nevoie, în primul rând de familie. I-ar face bine dacă i-ar avea pe cei dragi lângă el”, a declarat pentru ziarul Ring Ioan Horoba, un bun prieten de-al lordului şi director general la Gaz Metan Mediaş.

Alături de lord este doar o rudă din Bucureşti care îl vizitează mai des. Apropiaţii lui Jean Pădureanu se aşteaptă la ce e mai rău, mai spune Ioan Horoba.

„Fac un apel către toţi cei care pot să facă ceva pentru Jean Pădureanu să-l ajute să fie eliberat. Este un strigăt disperat. Sper să se facă dreptate cât mai repede şi Jean Pădureanu să fie eliberat ca să ajungă lângă familia sa”, completează Ioan Horoba.

Jean Pădureanu este condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare şi îşi execută pedeapsa la spitalul Penitenciarului Jilava. Acesta a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, care i-a băgat după gratii pe mai mulţi oameni de fotbal.


Vă mai recomandăm:
 

Un apropiat al lui Jean Pădureanu imploră mila magistraţilor: „Omul ăsta trebuie eliberat, altfel moare!“

Avocatul lui Jean Pădureanu, despre clientul său: „Are demenţă mixtă. Uită să facă lucruri elementare”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: