Ioan Opre, zis „Păcală”, a scăpat de gratii şi a rămas în arest la domiciliu

Ioan Opre, zis „Păcală”, a scăpat de gratii şi a rămas în arest la domiciliu

Ioan Opre este cercetat pentru proxenetism FOTO: gazetadebistrita.ro

Omul de afaceri Ioan Opre, cercetat pentru proxenetism, a rămas în arest la domiciliu, acesta fiind în arest preventiv din data de 22 iulie. Alte două persoane cercetate în acest dosar îşi vor petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit gazetadebistrita.ro, magistraţii Curţii de Apel Cluj au decis ca Ioan Opre să rămână în arest la domiciliu până în 5 septembrie. Acesta a fost arestat preventiv în data de 22 iulie, după ce iniţial magistraţii Tribunalului Bistriţa-Năsăud au hotărât ca acesta să fie cercetat în libertate sub control judiciar.


Procurorii DIICOT îl acuză pe Ioan Opre că ar fi făcut sex pe bani inclusiv cu minore şi că ar fi plătit fetele să întreţină relaţii sexuale şi cu alţi apropiaţi, printre care şi cântăreţul de muzică populară Petre Giurgi. Conform referatului DIICOT, aceste activităţi se desfăşurau în cabana omului de afaceri deţinută în comuna Dumitra. Acesta ar fi plătit sume cuprinse între 500 şi 1000 de lei pentru partidele de amor.


Ioan Opre deţine o fabrică de prelucrări piei de ovine, dar şi o fermă cu 700 de vite în comuna Dumitra. Cu doar două săptămâni înainte să fie reţinut, omul de afaceri Ioan Opre era dat exemplu de bune practici în accesarea fondurilor europene, de către instituţiile bistriţene, în cadrul Zilei Fermierului.


Vă mai recomandăm:

Interpretul maramureşean de muzică populară Petre Giurgi, client fidel al „cuibului de prostituate“ al unui om de afaceri din Bistriţa

Om de afaceri dat exemplu de bune practici în accesarea fondurilor europene, cercetat pentru proxenetism


 

citeste totul despre: