Infirmieră prinsă la furat banane din prânzul pacienţilor. Femeia a rămas fără loc de muncă

Infirmieră prinsă la furat banane din prânzul pacienţilor. Femeia a rămas fără loc de muncă

Fructele au fost găsite în dulapul personal al infirmierei FOTO: Shutterstock

Zilele trecute, o infirmieră a fost prinsă că fura banane din prânzul pacienţilor. Fructele au fost găsite în dulapul personal al acesteia. Managerul unităţii spitaliceşti a propus concedierea ei. Infirmiera a mărturisit că a preluat această practică de la o colegă de la o altă secţie, care, cel mai probabil, va rămâne şi ea fără loc de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a fost făcut cunoscut chiar de către managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany. Se pare că femeia ar fi fost prinsă că a furat fructele ce compunea masa de prânz a unui pacient, în urmă cu câteva zile. Ironia sorţii, fructele au fost incluse în mesele de prânz ale pacienţilor doar de săptămâna trecută.
 
Bananele au fost găsite în dulapul personal al infirmierei, iar şefa asistentelor le-a luat şi le-a dus bolnavului la care trebuiau să ajungă. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a propus desfacerea contractului de muncă.
 
„Un fapt neplăcut care s-a petrecut zilele trecute în spital, anumite persoane, angajate ale spitalului au fost prinse sustrăgând hrană a pacientului. Am dispus intrarea lor în Comisia de Disciplină cu propunere de desfacere a contractului de muncă. Este un lucru, din punctul meu de vedere, inacceptabil, pentru că te chinui să faci condiţii în spital şi din interior eşti săpat. Nu vom accepta lucruri de genul acesta, facem controale permanente. Vreau să le atrag atenţia angajaţilor acelaşi lucru se va întâmpla pentru în cazul oricui va face lucruri în detrimentul pacientului”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany.
 
Infirmiera a mărturisit că a preluat această practică de la o altă colegă de la o altă secţie. Deocamdată doar faptele uneia dintre infirmiere sunt discutate în Comisia de Disciplină a Spitalului Judeţean, însă nu este exclus ca şi cea de-a doua să aibă aceeaşi soartă. 
 

Medic sancţionat pentru că a refuzat un consult

 
Aceasta nu este prima abatere a personalului medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa care a fost taxată de către managerul Gabriel Lazany. 
 
Potrivit şefului unităţii medicale, un medic a fost sancţionat cu un avertisment, după ce a refuzat să consulte un pacient. Cei care i-au făcut raport au fost tocmai colegii de la Unitatea de Primiri Urgenţe. 
 
„Am mai avut cazuri, am avut medic care a refuzat un control în UPU şi medicii de acolo i-au făcut referat. Sunt chestii care nu sunt acceptabile într-un spital, pentru că nu fiecare face ce vrea aici. Sunt legi care trebuie respectate”, a completat managerul spitalului.  
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 
citeste totul despre: