Greu de ucis. Cum a scăpat fotograful din Odessa de la o moarte sigură prin spânzurare şi împuşcare

Greu de ucis. Cum a scăpat fotograful din Odessa de la o moarte sigură prin spânzurare şi împuşcare

FOTO: Vadim M. Facebook

Un fotograf din Odessa şi-a văzut moartea cu ochii weekendul acesta într-un sat situat la doi paşi de Bistriţa. Conaţionalul său, alături de care tranzita ţara, a încercat să îl omoare spânzurându-l într-o casă în construcţie, iar când a văzut că acesta nu murise a început să tragă în el cu un pistol cu amortizor. Spânzurat şi cu 6 plăgi împuşcate, tânărul de 31 de ani încă mai trăieşte.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 03:30, un fotograf de 31 de ani din Odessa era găsit plin de sânge, pe un câmp din localitatea Cepari. Agricultorul care l-a găsit a sunat la 112, iar bărbatul a fost dus la spital, unde se reface.
 
Cel care l-a împuşcat pe tânărul de 31 de ani cu dublă cetăţenie este un conaţional din Republica Moldova, alături de care acesta tranzita România. Cei doi se întorceau din Ungaria şi se îndreptau spre Republica Moldova, pe o rută lăturalnică, folosistă în special de traficanţii de droguri sau ţigarete de contrabandă.
 
Potrivit procurorului Angela Sângeorzan, cei doi erau cunoscuţi ca fiind traficanţi de ţigarete de contrabandă încă din anul 2017. De asemenea, surse din anchetă spun că cei doi basarabeni aveau relaţii construite în România, cu grupuri locale de traficanţi de ţigarete, cu care luau adesea legătura. 
 
Tot surse din anchetă spun că fotograful stabilit în Odessa a fost supus la chinuri groaznice şi că a scăpat cu viaţă numai prin minune. Se pare că înainte de cele 6 împuşcături, camaradul său a încercat să îl omoare prin spânzurare, tocmai în construcţii din Cepari unde se opriseră cei doi.
 

Spânzurat şi împuşcat, basarabeanul a reuşit să scape

 
Dovadă a fost şi o frânghie plină cu sânge găsită în podul casei din Cepari. Lângă locul unde a fost găsită frânghia plină cu sânge se vede şi o gaură în acoperiş, provocată cel mai probabil de un glonţ.
 
Fotograful din Odessa a fost spânzurat, iar călăul său a tras şi un foc de armă înspre el, glonţul ieşind prin acoperiş. Vadim M. a reuşit cumva să scape din fânghie şi a bântuit la primul etaj al casei minute bune până să îşi dea seama cum poate fugi. 
 
Multiple pete de sânge arată cum fotograful s-a plimbat disperat prin casă până când a identificat o terasă de la care a sărit şi a luat-o la fugă spre şosea, de unde mai apoi a mers pe câmp. 
 
Până să ajungă pe câmp, basarabeanul a mai fost împuşcat de cel care plănuise înainte de a ajunge acolo să îl omoare. În total, basarabeanul a încasat 6 gloanţe, trei fiind reţinute în corp.
 
De parcă nu era suficient, odată ajuns la spital, acesta a fost plimbat 250 de kilometri între Bistriţa şi Cluj-Napoca, până ca cele trei proiectile să îi fie scoase din corp. Momentan, fotograful este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde se reface. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

 

 

citeste totul despre: