Mai multe gospodării şi un drum judeţean inundate în Bistriţa-Năsăud, din cauza ploilor abundente

Mai multe gospodării şi un drum judeţean inundate în Bistriţa-Năsăud, din cauza ploilor abundente

5 gospodării şi două porţiuni dintr-un drum judeţean au fost inundate duminică noaptea FOTO: ISU Bistriţa

Cinci gospodării din localitatea Măgura Ilvei şi două porţiuni din drumul judeţean 172 D au fost inundate duminică noaptea, din cauza ploilor abundente. Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din zonă intervin pentru evacuarea apei.

Ploile abundente din ultimele zile au început să facă probleme în Bistriţa-Năsăud duminică noaptea. Duminică seara, o porţiune din DJ 172 D, pe raza localităţii Ilva Mare, a fost inundată, după ce un podeţ a fost colmatat, iar apa a ajuns pe partea carosabilă. La faţa locului a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ilva Mare.

Tot duminică noaptea, cinci gospodării din localitatea Măgura Ilvei au fost inundate. Pârâul Valea Galeşului s-a umflat şi a revărsat. De asemenea, o altă porţiune din DJ 172 D, care leagă localităţile Măgura Ilvei de Ilva Mare, a fost afectată de inundaţii, pe aproximativ 50 de metri. 

Ştire în curs de actualizare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: