FOTO Marele premiu al crosului “Gabriela Szabo”, adjudecat de un dublu campion naţional

FOTO Marele premiu al crosului “Gabriela Szabo”, adjudecat de un dublu campion naţional

Ionuţ Zaizan, câştigătorul Open-ului din acest an FOTO: Bianca Sara

Marele premiu al categoriei Open a fost câştigat de dublul campion naţional Ionuţ Zaizan, legitimat la Clubul Ştiinţa Bacău. Crosul a adunat aproape 1300 de participanţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 71 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temăCrosul care poartă numele „Gabriela Szabo” a adunat peste 1300 de sportivi sau amatori din 19 judeţe ale ţării. Primul start a fost dat la ora 10:00, alături de prichindeii înscrişi alergând şi Mihai Sturzu deputat şi membru al trupei Hi-Q, precum şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu sau preşedintele de Consiliu Judeţean, Radu Moldovan.

Cea mai importantă competiţie, Open-ul, de 4000 de metri, a adunat aproximativ 400 de participanţi, cel mai vârstnic participant de 71 de ani, aflându-se deja la a treia ediţie. O veterană a crosului, care participă an de an de la prima ediţie, este Doina Petri, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică.

Câştigătorul categoriei Open este Ionuţ Zaizan, dublu campion naţional, legitimat la Clubul Ştiinţa Bacău. Acesta va pleca acasă cu 2000 de lei. Premiile la crosul din acest an variază între 50 de lei şi 2000 de lei.

Incidentele nu au lipsit nici ele, o ambulanţă fiind în permanenţă la dispoziţia sportivilor care au avut nevoie de ajutor. Au fost înregistrate peste 20 de incidente, majoritatea lovituri cauzate de căzături. Un singur caz a necesitat transportul la spital. Este vorba despre o adolescentă de 14 ani care a fost împinsă pe pistă, a căzut şi s-a accidentat destul de serios.

FOTO: Bianca Sara 

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO: Bianca Sara 
  • FOTO: Bianca Sara 
  • FOTO: Bianca Sara 
  • FOTO: Bianca Sara 
  • FOTO: Bianca Sara 
  • Ionuț Zaizan, câștigătorul Open-ului din acest an FOTO: Bianca Sara 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările