EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu. Opt elevi din Bistriţa-Năsăud au media 10

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu. Opt elevi din Bistriţa-Năsăud au media 10

FOTO: ISJ BN

Spre deosebire de anul trecut, când niciun elev nu a reuşit să obţină 10 la ambele materii, anul acesta s-au înregistrat 8 medii de 10 în Bistriţa-Năsăud. Elevii nu provin aşa cum ne-am fi aşteptat de la unităţile de învăţământ de top ci de la şcoli din Beclean, Năsăud şi chiar Dipşa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dacă e să judecăm după mediile de 10 obţinute de elevi la Evaluarea Naţională, cele mai bune şcoli din judeţ par să fie: Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” din Beclean, unde s-au obţinut 3 medii de zece. Aceasta este urmată de Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud, Şcoala Gimnazială nr. 4, Şcoala Gimnazială nr 1, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistriţa şi Şcoala Gimnazială Dipşa, unde s-a obţinut câte o medie de 10.

De asemenea, note de 10 s-au luat şi la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Beclean, Şcoala Gimnazială ”Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz Băi, Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Năsăud, Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Bistriţa, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa, Şcoala Gimnazială Caianu Mare, Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa.

În total au fost obţinute 8 medii de 10 şi 27 de note de 10, majoritatea, 18, fiind obţinute la matematică.


La polul opus, 24 de elevi din judeţ nu au reuşit să treacă de media 2.Printre şcolile cu medii de 1 s-au numărat: Şcoala Gimnazială Milaş, unde doi elevi nu au reuşit să obţină nicio sutime în plus faţă de punctul din oficiu, dar şi Şcoala Gimnazială „Nicolae Drăganu” din Zagra, Şcoala Gimnazială Pintic, Şcoala Gimnazială Telcişor sau Şcoala Gimnazială Bichigiu.

În ziua de vineri, 5 iulie 2013, pe site-ul admitere.edu.ro s-a afişat lista candidaţilor ordonată descrescător în funcţie de mediile de admitere la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.

Astfel, absolvenţii vor şti cu precizie pe ce loc se situează în ierarhia judeţeană şi vor putea completa mai uşor opţiunile, în perioada 5 - 9 iulie, pe fişa de admitere.
 
Conform calendarului de admitere la liceu, absolvenţii vor fi repartizaţi computerizat pe 16 iulie, iar pe 17 iulie listele cu absolvenţii repartizaţi vor fi afişate la şcolile unde elevii au învăţat şi la liceele unde au fost repartizaţi.

 

Vă mai recomandăm:

ADMITERE LICEU 2013 Poveştile celor mai buni profesori din Bistriţa-Năsăud. Ana Haitonic: „Îmi place teribil de mult meseria aceasta, o fac cu pasiune”

Topul celor mai bune licee din judeţul Bistriţa-Năsăud

Cu ce oferte vin liceele din Bistriţa?

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările