Două culturiste din Serbia au murit la întoarcerea spre casă de la Campionatele Mondiale de Culturism de la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două au luat parte la Campionatul Mondial de Culturism, desfăşurat la Bistriţa FOTO: Facebook şi Igor Kopcek
Cele două au luat parte la Campionatul Mondial de Culturism, desfăşurat la Bistriţa FOTO: Facebook şi Igor Kopcek

Două sportive au decedat duminică, când se întorceau acasă, în Serbia, de la Campionatul Mondial de Culturism desfăşurat la Bistriţa. Cele două au fost implicate într-un accident rutier. Alături de cele două a mai decedat mama sportivei de 16 ani. Bărbatul care se afla la volan este în stare gravă.

Milica Besiac, o adolescentă de 16 ani, a participat la Campionatele Mondiale de Culturism şi Fitness alături de o altă sârboaică, Branislava Jovanovic. 

După ce au urcat pe scenă, iar Branislava Jovanovic a obţinut locul IV la categoria Masters Bodyfitness +45, cele două au pornit spre casă, alături de mama adolescentei şi tatăl acesteia.

Pe teritoriul Serbiei, în apropierea oraşului Kovacica, cele două au fost implicate într-un grav accident rutier. Potrivit presei locale, autoturismul în care se aflau cele două s-a ciocnit cu un camion.

În urma impactului deosebit de puternic, Branislava Jovanovic, Milica Besiac, precum şi mama adolescentei au decedat. Bărbatul care se afla la volan, care, se pare este tatăl Milicăi a fost şi el grav rănit. Acesta a fost transportat la urgenţă la un centru medical din Bratislava, unde medicii se străduiesc să-l menţină în viaţă.

Cele două se numără printre cele mai bune sportive din Serbia la Culturism şi Fitness. Bratislava Jovanovic a fost multiplă campioană naţională, iar Milica a fost multiplă campioană naţională şi a Balcanilor. 

Informaţia a fost confirmată şi de Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness, care a postat duminică noaptea pe Facebook:

„În drumul lor spre casă, în Serbia, de la Campionatele Mondiale de la Bistriţa, tânăra atletă Milica Besiac şi mama sa sportiva Branislava Jovanovic au fost implicate într-un fatal accident rutier şi au fost ucise. IFBB (Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness) este devastată şi îşi îndreaptă rugăciunile către familiile lor”, a trasmis federaţia internaţională.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite