Două copile de 9 ani au rămas fără cercei, înşelate fiind de un necunoscut

Două copile de 9 ani au rămas fără cercei, înşelate fiind de un necunoscut

Cele două minore au rămas fără cerceii din aur FOTO: Adevărul/Arhivă

Două copile de 9 ani din oraşul Beclean au rămas fără cerceii din urechi după ce au fost convinse de un necunoscut să îi ofere bijuteriile. Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să-l identifice pe bărbatul care le-a înşelat pe cele două minore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs în data de 9 august în oraşul Beclean. Două copile de 9 ani au fost ademenite în parc de un necunoscut, la ieşirea dintr-un magazin. Bărbatul le-ar fi spus celor două copile că sunt urmărite de un grup de romi care ar vrea să le facă rău.

„Fără a exercita acte de violenţă sau ameninţări, bărbatul le-ar fi luat minorelor cerceii din urechi, pentru ca aceştia să nu le fie sustraşi de către romi, după care le-ar fi cerut celor două să aştepte pentru a le conduce acasă cu autoturismul rău”, precizează reprezentanţii poliţiei bistriţene, într-un comunicat de presă.

Tatăl uneia dintre copile a fost cel care a alertat poliţia. Până la această oră, poliţiştii nu au reuşit încă să îl identifice pe făptaş. Bărbatul va fi cercetat pentru furt calificat.

Vă mai recomandăm:

I-a promis marea cu sarea şi l-a lăsat cu ochii în soare. O bistriţeancă de 25 de ani l-a lăsat pe un neamţ fără 15.000 de euro

Elevii care au înşelat sistemul pentru a-şi lua calculatoare pe banii statului, daţi în judecată de inspectoratul şcolar pentru recuperarea prejudiciului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările