Doliu în învăţământul bistriţean. Profesoara Ana-Maria Cociş a murit din cauza COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara de fizică Ana-Maria Cociş a murit din cauza Covid-19 FOTO: Arhivă
Profesoara de fizică Ana-Maria Cociş a murit din cauza Covid-19 FOTO: Arhivă

Încă o profesoară din Bistriţa-Năsăud şi-a pierdut viaţa din cauza unei forme grave de Covid-19.  Ana-Maria Cociş a murit la doar 55 de ani, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde era internată.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat sâmbătă decesul profesoarei de fizică Ana-Maria Cociş,

”Din păcate, vă anunţăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce îşi continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Ana-Maria Cociş, profesoară de fizică la Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu”, a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Ana-Maria!”, a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud pe pagina sa de Facebook.

Şi reprezentanţii Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu” Bistriţa au transmis condoleanţe familiei îndurerate.

”Ana-Maria Cociş ne priveşte de astăzi discret, dintre îngeri… Profesoară de fizică a Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu”, Ana-Maria, o prezenţă luminoasă şi echilibrată, pentru care legea atracţiei universale a fost fascinaţia disciplinei de studiu, s-a lăsat în final doborâtă de aceasta, trecând în eternitate cu mare grabă. Rămas bun, Ana-Maria! Condoleanţe familiei îndurerate! Per aspera ad astra, Ana-Maria Cociş!”, au scris pe Facebook reprezentanţii Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu” Bistriţa.

Ana-Maria Cociş nu ar fi fost vaccinată împotriva Covid-19, potrivit timponline.ro.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite