Cum i-a fost cosmetizat CV-ul, după angajare, vânzătorului de bilete de cinema în mall ajuns şef de instituţie

Cum i-a fost cosmetizat CV-ul, după angajare, vânzătorului de bilete de cinema în mall ajuns şef de instituţie

La doar 27 de ani, Pavel Plăian are o instituţie pe mână FOTO: Pavel Plăian Facebook

La finalul lunii trecute ADI Deşeuri, asociaţia care se ocupă de gestionarea deşeurilor din Bistriţa-Năsăud, s-a ales cu un nou şef, un tânăr de 27 de ani, care are doar jumătate de an experienţă pe piaţa muncii în ultimii 5 ani, ca vânzător de bilete de cinema în mall. După angajare, acestuia i s-a cosmetizat până şi CV-ul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pavel Plăian a fost numit şef al ADI Deşeuri la sfârşitul lunii septembrie. Tânărul are doar 27 de ani, a terminat două facultăţi şi un masterat, însă are 0 experienţă în management. Mai mult, singura sa experienţă de pe piaţa muncii din ultimii 5 este vânzarea de bilete de cinema într-un mall clujean, activitate care s-a întins pe doar jumătate de an. 
 
În ciuda acestui fapt, Pavel Plăian a reuşit să impresioneze consiliul de administraţie al ADI Deşeuri, care i-a şi oferit postul de director. Culmea, tânărul trimisese CV-ul cu o zi înainte să se vacanteze acest post. 
 
La comunicatul în care ADI Deşeuri anunţa noul şef al instituţiei a fost ataşat şi CV -ul lui Pavel Plăian. Se pare că acesta a fost „cosmetizat” bine înainte de a fi trimis presei, asta pentru că nu seamănă cu CV-ul depus în urmă cu doar câteva luni la societatea LDP, în a cărui consiliu de administraţie a fost.
 
Prima cosmetizare apare tocmai la experienţa profesională. Dacă în CV-ul trimis societăţii LDP apare că acesta a fost lucrător comercial la cinematograful din mall, în CV-ul făcut public de ADI Deşeuri se spune că acesta a îndeplinit funcţia de „administrator de programe cinematografice”. 
 
Din CV-ul trimis presei nu aflăm şi ce aptitudini şi hobby-uri are Pavel Plăian. Potrivit CV-ului „necosmetizat”, Pavel Plăian se descrie ca fiind „receptiv la problemele sociale, spirituale, identitare şi axiologice ale omului contemporan”, abilităţi dobândite în cadrul formării teologice şi juridice. 
 
Acesta este un expert în coordonare de proiecte extraşcolare, organizare de conferinţe şi are experienţă de lucru în echipă. Printre hobby-urile noului şef de la ADI Deşeuri se numără teatrul dramatic şi cel de operă, drumeţiile montane, tenisul, snookerul, spectacolele de filarmonică, astronomia şi astrofizica.
 
Din CV-ul trimis presei nu lipsesc însă menţiunile pe care Pavel Plăian le-a luat în şcoala generală la olimpiadele judeţene de Română, Istorie sau Geografie. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările