Băiat de 7 ani agresat sexual de un alt copil. Agresorul l-a obligat să îi facă sex oral

Băiat de 7 ani agresat sexual de un alt copil. Agresorul l-a obligat să îi facă sex oral

Copilul a fost violat în luna februarie a acestui an

Un minor din Bistriţa-Năsăud, a cărui vârstă nu a fost dezvăluită de autorităţi, a agresat sexual un copil de 7 ani. Totul s-a petrecut în luna februarie, într-un autoturism abandonat din localitatea bistriţeană Suplai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta s-ar fi comis în prima parte a lunii februarie, mai exact în data de 5, însă abia acum a ieşit la iveală, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud l-a trimis în judecată pe minorul agresor a cărui vârstă nu a fost dezvăluită de autorităţi. 
 
În data de 5 februarie, Florin S., minor, l-a obligat pe un copil de 7 ani să întreţină cu acesta sex oral. Acesta nu s-a oprit aici şi l-a obligat pe copil să comită acte sexuale asupra fratelui suspectului. 
 
Totul s-a petrecut într-un autovehicul abandonat din localitatea bistriţeană Suplai, în prezenţa altor minori. 
 
„A fost trimis în judecată inculpatul S. Florin (minor), arestat preventiv, pentru comiterea unor infracţiuni de viol şi participare improprie la agresiune sexuală”, precizează, într-un comunicat de presă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunlul Bistriţa-Năsăud, prim-procuror adjunct Angela Sîngeorzan. 
 
Copilul de 7 ani beneficiază de consiliere psihologică din partea angajaţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările