Cu 36 de milioane de lei, Policlinica Bistriţa va fi cea mai modernă din ţară

Cu 36 de milioane de lei, Policlinica Bistriţa va fi cea mai modernă din ţară

FOTO: Bianca Sara

Astăzi a fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea Policlinicii Bistriţa. Aceasta va include reabilitarea, modernizarea dar şi echiparea cu aparatură de ultimă generaţie a celor trei corpuri de clădire ale ambulatoriului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru reabilitarea şi dotarea ambulatoriului Spitalului de Urgenţă, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a primit o finanţare de 36 de milioane de lei. Reabilitarea va include trei din cele patru corpuri de clădire. Corpul care nu a fost inclus în proiect este cel în care funcţionează stomatologia şi unde spaţiile sunt private, fiind vândute în urmă cu ceva timp.

„Din punct de vedere al dotărilor, putem să stăm cu fruntea sus. Odată cu acest proiect vom avea cel mai performant ambulatoriu al unui spital din toată ţara,” a precizat astăzi, la semnarea contractului, preşedintele de Consiliu Judeţean, Radu Moldovan.

De asemenea, proiectul prevede şi dotarea ambulatoriului cu tehnică şi aparatură medicală de ultimă generaţie, precum şi cu mobilier corespunzător. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud asigură că activitatea desfăşurată la policlinică nu va fi întreruptă cu ocazia lucrărilor, corpurile fiind modernizate pe rând.

 

Vă mai recomandăm:

Cum a murit în faşă „cea mai mare investiţie din judeţul  Bistriţa-Năsăud” promisă de ministerul Sănătăţii

Peste un milion de euro a costat RMN-ul de la Bistriţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările