Cruzime fără margini. Un tânăr îşi pune ciobăneştii să sfâşie câinii comunitari: Nu e prima dată. Suntem disperaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câine sfîşiat de 4 carpatini FOTO Bistriteanul.ro

Patru câini ciobăneşti carpatin sfâşie un câine adus special pentru distracţia tânărului. Mai mult, acesta filmează întreaga scenă.

Un tânăr din localitatea Zoreni, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a făcut un obicei din a omorî câinii din zonă cu ajutorul celor patru ciobăbneşti pe care-i creşte. Oamenii sunt disperaţi şi cer ca autorităţile să se implice.

Conform localnicilor, citaţi de jurnaliştii de la Bistriţeanul.ro, „nu e primul câine pe care îl ucide aşa. Băiatul ăsta orice câine vede pe stradă îl aleargă cu câinii până îl prinde şi îl ucide. Nimeni din sat nu îşi poate lăsa câinele dezlegat că îl prinde şi îl omoară. În fiecare an când vine acasă cu oile face chestiile ăstea. Cu toate animalele pe care le are îi aşa. Are acasă vaci, le bate de numa’, cal, orice”.

Imaginile postate de publicaţia locală sunt filmate chiar de tânărul în cauză care nu schiţează niciun gest de a sări în ajutorul bietului animal încolţit de cei patru câini.

„Tânărul cioban a cărui distracţie pare să fie sfâşierea animalelor fără apărare de către câinii de la stână se numeşte Bogdan Benţa şi are 22 de ani, iar locul unde s-a petrecut toată scena este Salastrug, zona unde tânărul cioban are o rulotă. Din informaţiile noastre, în acest caz a fost ajutat de fratele său mai mic, Răzvan, care i-ar fi dus câinele din sat să fie sfâşiat la stână”, scriu jurnaliştii de la Bistriţeanul.ro.

Câine sfîşiat de 4 carpatini FOTO Bistriteanul.ro

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Incendiu într-un bloc din Bistriţa. Un bărbat a murit după ce apartamentul în care locuia a luat foc de la o lumânare




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite