Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN. Criminalii pastorului Adrian Blaga nu se află în baza de date

Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN. Criminalii pastorului Adrian Blaga nu se află în baza de date

FOTO: Facebook

Surse din rândul anchetatorilor susţin că rezultatele testelor ADN sunt deja cunoscute. Cu toate acestea, încă nu se ştie cine a comis odioasele crime de pe câmpul din comuna Pomi, judeţul Satu Mare. Până la această oră numărul persoanelor audiate ar trece de 10.

Ştiri pe aceeaşi temă


Amprentele şi probele de ADN găsite în şi lângă camioneta pastorului Adrian Blaga au fost trimise la Bucureşti pentru analiză imediat după ce au fost descoperite  corpurile celor doi. Se pare că rezultatele analizelor se cunosc deja, însă nu îi ajută deocamdată pe anchetatori, întrucât acestea nu se regăsesc în baza de date AFIS a Poliţiei Române.

Asta înseamnă că cei doi bărbaţi, care se presupune că ar fi comis crimele, nu sunt recidivişti şi nici nu şi-au făcut documente oficiale care să necesite amprentare.

Chiar dacă, potrivit apropiaţilor pastorului, ancheta s-ar fi mutat la Bistriţa, sunt audiate persoane din ambele judeţe, asta şi pentru că doar un bun cunoscător al judeţului Satu Mare ar fi putut alege un loc atât de izolat pentru cele două crime, cum este câmpul de pe raza localităţii Pomi, locaţia fiind greu accesibilă.

Numărul persoanelor, atât din Satu Mare, cât şi din Bistriţa-Năsăud, care au fost audiate deja în acest caz trece de 10.

Anchetatorii sunt convinşi că pastorul îi cunoştea destul de bine pe făptaşi, acest lucru fiind întărit şi de faptul că pe corpul lui Adrian Blaga nu s-au găsit niciun fel de lovituri sau leziuni defensive, adică acesta nu s-a luptat cu ucigaşii săi, deşi atât statura, cât şi experienţa dobândită la luptele greco-romane, sport pe care îl practicase în tinereţe, îi permiteau acest lucru.

Martorii din Satu Mare care au văzut autoutilitara pastorului şi chiar au stat de vorbă cu el susţin că acesta era însoţit de doi bărbaţi şi o femeie, anchetatorii dând de înţeles că autorii crimelor ar fi doi la număr, ambii de sex masculin.

O vânzătoare de la un magazin din Satu Mare le-a povestit poliţiştilor că şi-l aminteşte pe pastor, care s-ar fi oprit chiar în ziua crimei acolo, pentru a cumpăra un suc şi un corn cu ciocolată băiatului său.

Acesta ar fi fost însoţit de doi bărbaţi, care au achiziţionat şi ei băuturi alcoolice, şi de o femeie, care i-a aşteptat afară.

Potrivit vânzătoarei, pastorul Adrian Blaga părea foarte abătut şi îngrijorat, iar când femeia a vrut să-i dea restul, acesta ar l-ar fi refuzat, spunând: „Banii nu aduc fericirea”.

Adrian Blaga a fost omorât împreună cu fiul său Timotei, la începutul săptămânii trecute, în autoutilitara asociaţiei pe care o administra pastorul, pe un câmp dintr-o zonă izolată din judeţul Satu Mare. Crimele au îngrozit atât Satu Mare, anchetatorii precizând că acesta este cel mai complex caz cu care se confruntă, cât şi Bistriţa-Năsăud, apropiaţii pastorului fiind şi ei şocaţi de cruzimea cu care a fost omorât Timotei, fiul lui Adrian Blaga, care a fost pur şi simplu decapitat.

Cunoscuţii pastorului sunt tot mai convinşi că în acest caz ar fi implicaţi şi tineri pe care Adrian Blaga i-ar fi crescut şi ajutat de-a lungul carierei sale de asistent social. Asta pentru că nu o dată tinerii i-au făcut probleme pastorului, de curând spărgându-i locuinţa. De asemenea, unii dintre tinerii crescuţi de pastor, după ce au părăsit casele de tip familial, au ajuns în anturaje dubioase.

 

Vă mai recomandăm:

Pastorul bistriţean ucis cu sânge rece alături de fiul său îi cunoştea pe criminali. Aceştia apar alături de el în imaginile unei camere de supraveghere

VIDEO Pastorul ucis brutal în Satu Mare şi-a visat sfârşitul?

VIDEO Cine era pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său, pe un câmp din Satu Mare

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările