Consilierul Gheorghe Tuţă: Valorile şi obiectivele creditului nu se potrivesc cu hotărârile de Consiliu Local

Consilierul Gheorghe Tuţă: Valorile şi obiectivele creditului nu se potrivesc cu hotărârile de Consiliu Local

În cadrul conferinţei de presă de vineri, consilierul local Gheorghe Tuţă a ţinut să precizeze că valorile şi obectivele pentru care primarul a angajat creditul nu se potrivesc cu ce a hotărât Consiliul Local în 2012 şi respectiv 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am constatat că nu se potrivesc valorile şi obiectivele pentru care primarul a angajat creditul. Care sunt sumele pe fiecare obiectiv? Sunt două hotărâri de Consiliu Local, în 2012 şi 2013. Din ce a spus primarul, constatăm că sunt diferite sumele faţă de ce a hotărât Consiliul Local”, a explicat în cadrul conferinţei de presă de vineri, consilierul local Gheorghe Tuţă.

Acesta a mai spus că a cerut să vadă pe ce anume se duc banii la Direcţia Economică a Primăriei, însă i s-a refuzat acest lucru. Potrivit consilierului local, democrat-liberalii au sprijinit Wonderland-ul, însă atunci când era vorba ca proiectul să fie finanţat printr-un parteneriat public-privat sau din fonduri europene.

Atât consilierul local Gheorghe Tuţă, cât şi deputatul Ioan Oltean, au ţinut să precizeze faptul că investiţia într-o pârtie de schi pe un deal, în condiţiile în care încălzirea globală afectează şi ţări cu o tradiţie în sporturile de iarnă precum Austria, este neoportună şi irealistă.

Primăria Bistriţa a contractat un împrumut de 40 de milioane de lei de la Unicredit Ţiriac Bank, jumătate din această sumă urmând să meargă spre amenajarea unei pârtii de schi, iar jumătate pentru Podul Berăriei, Parcul Industrial Bistriţa Sud şi reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe.Vă mai recomandăm:

Complexul sportiv Wonderland este departe de a fi realizat. Băncile nu acordă împrumut Primăriei din Bistriţa

Pârtia de schi visată de edilul Ovidiu Creţu, desfiinţată de liberalul Andrei Rusu: avem nevoie de 400 de schiori zilnic 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările