Copil de 3 ani şi jumătate din Posmuş, luat de viitură. Micuţul a murit

Copil de 3 ani şi jumătate din Posmuş, luat de viitură. Micuţul a murit

Copilul de trei ani şi jumătate a fost găsit după doar 20 de minute, însă a fost prea târziu

Un copil de 3 ani şi jumătate din satul Posmuş a murit duminică seara după ce a fost luat de o viitură formată pe un pârâu pe care încerca să îl traverseze. Micuţul a fost găsit după o jumătate de oră inconştient şi în şoc hipotermic. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat.

Ştiri pe aceeaşi temă

  Copilul de doar trei ani şi jumătate traversa un pârâu care de regulă avea un debit scăzut, moment în care a fost luat de o viitură care s-a format pe pârâu.

În ciuda faptului că a fost găsit la doar 20 de minute de la incident de către voluntari, se pare că a fost prea târziu. Copilul a fost găsit inconştient şi în şoc hipotermic. Mai bine de o oră s-au chinuit medicii de pe ambulanţă să-l readucă la viaţă pe micuţ, efortul lor fiind în zadar.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe râuri mici din bazinele Iza, Lăpuş, Şieu, Ilişua şi alţi afluenţi mici ai Someşului. Aceasta expiră luni dimineaţă.Vă mai recomandăm:

Apocalipsa pe litoralul bulgăresc: şase hoteluri inundate, plajă distrusă, turişti evacuaţi în staţiunea Albena

60  gospodării din Bistriţa-Bârgăului şi peste 10 din Rebrişoara, inundate. Mai multe localităţi, fără curent


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările