Copil de 13 ani în stare gravă la spital, după ce a căzut de la 8 metri înălţime, la o şcoală din Bistriţa-Năsăud

Copil de 13 ani în stare gravă la spital, după ce a căzut de la 8 metri înălţime, la o şcoală din Bistriţa-Năsăud

Copilul este internat în stare gravă. FOTO: Realitatea bistriţeană

Un copil de 13 ani a căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri prin balustrada scărilor, aproximativ de la etajul II. Incidentul s-a petrecut în incinta unei şcoli din Bistriţa-Năsăud, în timpul pauzei. A fost solicitat un elicopter SMURD, elevul fiind găsit cu funcţii vitale, dar în stare gravă.

„Copilul este cu funcţii vitale, dar cu traumatism cranian, este confuz şi somnolent”, a precizat managerul SAJ Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, pentru realitateadebistrita.net.
La faţa locului au intervenit mai multe echipaje medicale, autospeciale atât din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, cât şi din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.
Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost informat despre acest caz. ”M-a sunat doamna director şi mi-a spus. Un copil, în pauză, s-a urcat pe balustradă şi s-a dezchilibrat şi a căzut de la etajul al II-lea. Au sunat SMURD-ul şi acum se derulează o anchetă internă pentru a vedea unde era profesorul de serviciu, să vadă care este starea copilului”, a declarat Camelia Tabără, potrivit sursei citate.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: