Vasile Laba, primarul din Bistriţa Bârgăului, îi acuză pe proprietarii de pensiuni că îşi de deversează fosele septice în Colibiţa

Vasile Laba, primarul din Bistriţa Bârgăului, îi acuză pe proprietarii de pensiuni că îşi de deversează fosele septice în Colibiţa

FOTO: Bianca Sara

Potrivit primarului comunei Bistriţa Bârgăului Vasile Laba mare parte din cei care au pensiuni şi case de vacanţă în Colibiţa îşi deversează fosele septice direct în lac, apa ajungând mai apoi la locuitorii de pe Valea Bârgăului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Acuzat că a dat undă verde construcţiei unei hidrocentrale la Colibiţa, Vasile Laba, primarul comunei Bistriţa Bârgăului a ripostat, susţinând că dintre sute de case de vacanţă şi pensiuni de pe malul lacului, doar două vidanjează în mod regulat.

Restul de trei sute, potrivit primarului, deversează dejecţiile din fosele septice direct în lac. Acestea ajung în pânza freatică, dar şi în casele locuitorilor Văii Bârgăului.

De asemenea, acesta îi mai acuză pe cei care au pensiuni că nu îşi depun declaraţia hotelieră, care ar aduce nişte bani în plus la bugetul comunei, sume cu care s-ar putea face investiţiile  cerute atât de turişti, cât şi de localnici. Vasile Laba spune că până acum doar o singură pensiune a depus o declaraţie hotelieră.Vă mai recomandăm:

FOTOREPORTAJ Bistriţa Ardeleană, toaleta celor bogaţi. Gloria Bistriţa, printre cei care s-au racordat la canalizarea curgătoare

FOTO Cea mai nouă staţiune din Bistriţa-Năsăud îşi primeşte turiştii cu „şosele minate” şi căderi de stânci

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările