O tânără de 23 de ani, reprezentanta statului în Adunarea Acţionarilor a CNADNR

O tânără de 23 de ani, reprezentanta statului în Adunarea Acţionarilor a CNADNR

FOTO: supradotati.ro

Reprezentanta statului în Adunarea Generală a Acţionarilor a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale este Ibolya Edit Gyenge, o bistriţeancă de doar 23 de ani. Aceasta a cochetat cu jurnalismul şi a fost angajată la una din fundaţiile lui Dan Voiculescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ibolya Edit Gyenge este consilier la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine din cadrul CNADNR, după ce în anul 2012 ocupa funcţia tot de consilier, însă în cadrul Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul.
 
Bistriţeanca de doar 23 de ani este şi reprezentantul statului român în Adunarea Generală a Acţionarilor a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Tânăra este absolventa Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, fiind în anul 2012 şi angajată a Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului, înfiinţată de către Dan Voiculescu, de unde a încasat 4500 de lei. De asemenea, a colaborat şi cu ziarul Ghimpele, deţinut tot de trustul Intact al lui Dan Voiculescu, de unde a încasat 14.616 lei.

Bistriţeanca a lucrat încă de la 16 ani în televiziunile locale, colaborând cu TVB, dar şi cu Realitatea Bistriţa. Potrivit apropiaţilor, aceasta a fost nevoită să se întreţină şi pe parcursul studiilor universitare, provenind dintr-o familie monoparentală.Vă mai recomandăm:

Cine e folclorista care conduce Anticorupţia lui Liviu Dragnea


Ministerul Dezvoltării sare în apărarea folcloristei Ioana-Maria Ardelean şi îi prezintă CV-ul cu întârziere

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările