Cine este românul înjunghiat mortal într-un orăşel din Republica Moldova. A fost ucis de soţul femeii cu care avea o relaţie

Cine este românul înjunghiat mortal într-un orăşel din Republica Moldova. A fost ucis de soţul femeii cu care avea o relaţie

Bistriţeanul avea 37 de ani, era din Bistriţa şi avea un băieţel de 5 ani FOTO: Facebook

Un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat mortal  pe o stradă din localitatea Bălţi, din Republica Moldova. Acesta muncea la o fabrică din Republica Moldova, iar în urmă cu trei luni începuse o relaţie amoroasă cu soţia celui care l-a înjunghiat mortal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un român a fost înjunghiat mortal sâmbătă dimineaţa, 26 ianuarie, pe o stradă din localitatea Bălţi, din Republica Moldova. Originar din Bistriţa Năsăud, bărbatul a fost rănit în zona piciorului şi a murit în drum spre spital, din cauza hemoragiei. 
 
Autorul atacului este un bărbat de 35 de ani din Bălţi, care a şi fost reţinut pentru 72 de ore, imediat după crimă. Acesta riscă detenţie pe viaţă. Înjunghiată superficial în zona braţului stâng a fost şi iubita românului, care era în divorţ cu atacatorul. 
 
Motivul crimei ar fi gelozia. Ciprian Bugnar a fost înjunghiat de soţul iubitei sale, o basarabeancă cu care avea o relaţie de trei luni. Femeia era căsătorită, însă se despărţise de soţul său, iar în urmă cu jumătate de an începuse procedurile de divorţ.
 
Românul şi basarabeanca s-au cunoscut în Bălţi, Ciprian Bugnar muncind de ceva vreme într-o fabrică din această localitate din Republica Moldova. 
 
Deşi erau despărţiţi şi urmau să divorţeze, soţul basarabencei nu tolera ca aceasta să se iubească cu altcineva. Potrivit publika.md, bărbatul şi-a urmărit soţia în cursul nopţii de vineri, iar sâmbătă, 26 ianuarie, când cei doi au ieşit din blocul unde locuia femeia a început un conflict în plină stradă.
 
Acesta şi-a înjunghiat soţia, iar când românul a intervenit în încercarea de a-i lua apărarea femeii a fost atacat şi el cu cuţitul. 
 
„Persoana bănuită de comiterea infracţiunii i-a aplicat lovitură de cuţit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit nişte reglări de conturi, întinzându-se au ieşit afară, în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăşi s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă cetăţeanul care a fost lovit de cuţit a căzut jos fără cunoştinţă”, a declarat Oleg Cojocaru, şeful Inspectoratului de Poliţie Bălţi, pentru Publika.
 

Cine era românul înjunghiat mortal 

Ciprian Bugnar are 37 de ani şi este din Bistriţa. Acesta are un băieţel de 5 ani, dintr-o relaţie anterioară, aflat momentan în grija mamei. Ani buni, acesta a muncit în fabrica nemţilor de la Leoni, însă de câţiva ani se mutase în Cluj-Napoca, iar de curând în Republica Moldova, unde îşi desfăşura activitatea tot într-o unitate de producţie.
 
Prietenii spun că Ciprian a cunoscut-o pe basarabeancă în Bălţi, Republica Moldova şi au început o relaţie acum trei luni. Acesta plănuia să o aducă în România. 
 
Femeia era căsătorită cu un individ periculos, motiv pentru care prietenii bistriţeanului l-au sfătuit de nenumărate ori să pună capăt relaţiei începute cu aceasta.
 
Pe pagina de Facebook a bistriţeanului au început să apară mesaje de condoleanţe şi susţinere pentru fosta sa parteneră şi pentru băieţelul pe care îl au împreună.
 
 „Dumnezeu să te odihnească suflet bun şi curat, ne vei lipsi enorm de mult, vei fi îngerul nostru păzitor mai ales al piticului Dominik”, a postat una dintre apropiate, pe pagina de Facebook a lui Ciprian. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările