Cele mai ingenioase servicii disponibile în aeroporturile lumii. Locul în care călătorii coboară de la etaj pe tobogan

Cele mai ingenioase servicii disponibile în aeroporturile lumii. Locul în care călătorii coboară de la etaj pe tobogan

150 de locaţii din lume au astfel de automate cu nuvele FOTO: Bored Panda

Multe dintre aeroporturile construite sau modernizate în ultimii ani în lume pun la dispoziţia călătorilor mijloace de relaxare ingenioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administratorii portalului Bored Panda au publicat un clasament al celor mai ingenioase servicii sau idei întâlnite în aeroporturile din întreaga lume
 
- Automatul de nuvele: această idee năstruşnică ce te ajută să nu te plictiseşti în timp ce îţi aştepţi zborul a fost pusă în practică prima dată în aeroportul Charles de Gaulle din Paris, extinzându-se în peste 150 de locaţii. Automatele pun la dispoziţie mai bine de 13 milioane de nuvele, scrise de mai bine de 6.800 de scriitori. 
 
- Într-un aeroport canadian, în zona de aşteptare sunt mai mulţi câini, care te ajută să te relaxezi înainte să te urci în aeronavă. 
 
- Aeroportul dn Cleveland a amenajat un perete unde sunt expuse cele mai neobişnuite obiecte confiscate de la călători. Printre ele se numără ciocane, grenade, gloanţe sau pistoale artizanale.

Peretele cu obiecte confiscate (Foto: boredpanda.com)
 
- Cabinele de dormit din aeroporturile nemţeşti. Orele petrecute într-un pat de o persoană se taxează, plata putându-se face cu cardul.
 
În mai multe aeroporturi nemţeşti au fost amplasate cabine pentru dormit (Foto: boredpanda.com)
 
- În aeroportul din Zurich a fost amenajat un loc de joacă peentru copii care imită chiar aeroportul, la scară mică. 
 
- În Brisbane poţi să faci sport în timp ce aştepţi, cu ajutorul unor biciclete statisce. În timp ce pedalezi poţi beneficia de energia produsă şi îţi poţi încărca telefonul. 
 
- La aeroportul din Singapore poţi să cobori de la un etaj la altul cu ajutorul unui tobogan uriaş. 
 
- În aeroportul din San Jose (Costa Rica), precum şi în Noua Zeelandă au fost amplasate piane, cu ajutorul cărora muzicienii de ocazie îi pot încânta pe restul călătorilor.
 
- În mai multe aeroporturi americane sunt amplasate dispozitive care te învaţă să aplici manevre de resuscitare. Acestea includ şi un manechin special, pe care se poate exersa.
 
- În aeroportul din Helsinki este reprodusă o pădure, în zona de relaxare. 
 
În aeroportul din Helsinki este reprodusă o pădure în zona de relaxare (Foto: boredpanda.com)
 
- Aeroportul din San Francisco are o cameră specială pentru yoga, iar cel din Tai Pei are încăperi pentru rugăciune. 
 
- În aeroportul din Perth (Australia) sunt amplasate mai multe bannere cu instrucţiuni care te ajută să realizezi un avion din hârtie. 
 

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: