Cel mai mare clopot din cireşe împletite realizat vreodată

Cel mai mare clopot din cireşe împletite realizat vreodată

Luckacs Cătălina arată cum se împleteşte un clopot din cireşe

Localnicii satului Cireşoaia din judeţul Bistriţa-Năsăud au vrut să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare clopot împletiti din cireşe realizat vreodată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oficialii care trebuiau să omologheze recordul au considerat că nu există o categorie în care să-l încadreze, motiv pentru care clopotul expus ieri la Maialul Cireşelor nu a intrat în Cartea Recordurilor. Oamenii din sat sunt convinşi însă că ei au făcut cel mai mare clopot din lume şi spun că, în cazul în care cineva va încerca să le doboare recordul, vor face unul mai mare. „Suntem pregătiţi să facem unul mult mai mare anul viitor, dacă ne spune cineva că acesta nu e cel mai mare clopot din cireşe realizat vreodată", spune Luckas Cătălina, una dintre femeile care a lucrat la realizarea acestui obiect ornamental.

Vezi în Adevarul de mâine cât de mare este clopotul făcut ieri de localnicii din Cireşoaia, de când fac astfel de obicete şi ce înseamnă pentru ei Maialul Cireşelor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: