Cel mai bătrân primar din Transilvania va fi condus  sâmbătă pe ultimul drum

Cel mai bătrân primar din Transilvania va fi condus  sâmbătă pe ultimul drum

Constantin Rusu FOTO: rasunetul.ro

Sâmbătă va fi condus pe ultimul drum Constantin Rusu, cel mai bătrân primar din Transilvania. Acesta a decedat miercuri, într-o clinică din Cluj-Napoca din cauza unor probleme cardiace.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cei mai în vârstă primari din ţară şi cel mai bătrân din Transilvania va fi condus sâmbătă la prânz pe ultimul drum, după ce s-a stins miercuri, într-o clinică clujeană. Potrivit apropiaţilor, acesta avea de mai mulţi ani probleme cardiace.

Constantin Rusu va fi condus pe ultimul drum în Ciceu-Giurgeşti, comuna unde a predat şi pe care a condus-o în ultimii 10 ani. Acesta a ajuns în fruntea Primăriei Ciceu-Giurgeşti după pensionare, anul acesta urmând să împlinească 80 de ani.

Primarul care a candidat pentru fotoliul de edil din partea PSD a scris mai multe lucrări ştiinţifice printre care „Oameni şi locuri din preajma Ciceului”, „Toponomia satului Ciceu-Giurgeşti” sau „Cabinetul de limbă şi literatura română, mijloc important de eficientizare a învăţării”.

Colegii de partid, care spun despre Constantin Rusu că a fost un politician foarte discret, şi-au manisfestat regretul privind dispariţia sa.Vă mai recomandăm:

A murit Constantin Rusu, cel mai bătrân primar din Transilvania

Cel mai necunoscut deputat de Bistriţa-Năsăud Mircea Grosaru a murit în urma unui infarct


 

citeste totul despre: