Carne stricată în magazinele din Bistriţa

Carne stricată în magazinele din Bistriţa

Peste 15 kilograme de carne au fost retrase de pe piaţă

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au depistat peste 15 kilograme de carne stricată pusă la vânzare de către agenţi comerciali din Bistriţa. Venirea sărbătorilor de iarnă dau de lucru comisarilor de la Protecţia Consumatorilor care în această perioadă sunt pe teren şi supraveghează în special activitatea în pieţele din municipiu. Până în prezent au fost verificaţi 23 de operatori economici din pieţe, dintre care 21 a

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma acestor controale  au fost descoperite mai multe magazine care comercializau carne stricată. „Încă de la intrarea în aceste unităţi comerciale se putea simţi un miros puternic care indica faptul că produsele vândute aici nu sunt în regulă. Am ridicat 15,42 kilograme de carne de vită şi porc. Medicii veterinari care au examinat carnea ne-au confirmat faptul că aceasta nu putea vi vândută în starea în care era", a declarat Dina Suciu, comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Bistriţa-Năsăud.

Cele mai frecvente încălcări depistate au fost însă cele privind neîncadrarea în volumul declarat la produsele preambalate. „În acest sens am scos de pe piaţă 14,5 kilograme de produse de patiserie, condmente şi carne", a explicat Suciu.

Controalele din pieţe vor continua toată săptămâna aceasta.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările