Care sunt şcolile din Bistriţa-Năsăud cu notele cele mai bune la Evaluarea Naţională. Şcoala Gimnazială „Tiberiu Morariu” din Salva, marea surpriză

Care sunt şcolile din Bistriţa-Năsăud cu notele cele mai bune la Evaluarea Naţională. Şcoala Gimnazială „Tiberiu Morariu” din Salva, marea surpriză

Cele mai bune note s-au obţinut la Colegiile Naţionale „Liviu Rebreanu” şi „Petru Rareş” şi la Şcoala Gimnazială „Tiberiu Morariu” FOTO:Ministerul Educaţiei

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat joi seara mediile de admitere în liceu a elevilor care au susţinut examenul de Evaluare Naţională. Notele cele mai bune au fost obţinute la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, unde s-a înregistrat sigura medie de 10 din judeţ la Evaluarea Naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când vine vorba de mediile de admitere la liceu, compuse din notele obţinute la Evaluarea Naţională şi cele din gimnaziu, niciun elev din Bistriţa-Năsăud nu a reuşit să obţină 10. Cea mai mare medie de admitere, 9,99, a fost obţinută de către Oana Oltean, o elevă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”. Aceasta a obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională, iar media notelor din gimnaziu a fost 9,98.

În top 10 cele mai bune note la Evaluarea Naţională, Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” şi Şcoala Gimnazială „Tiberiu Morariu” din Salva apar de mai multe ori. Absente sunt Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa sau Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Năsăud, considerate unele dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din Bistriţa-Năsăud.

Astfel, pe locul al doilea în ierarhia mediilor de admitere este un elev de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Beclean, cu media 9,96, fiind urmat de un elev al Şcolii Gimnaziale „Tiberiu Morariu” din Salva, care a obţinut 9,92 şi de un elev al Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Bistriţa, cu media 9,91.

Pe locul 5 este Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa cu media 9,92, pe locul 6 este Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Maieru cu 9.88, pe locul 7 este Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bistriţa cu 9.88, pe locul 8 Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Bistriţa cu 9,85, locul 9  este ocupat de Şcoala Gimnazială „Tiberiu Morariu” din Salva cu 9,84 , iar locul 10 este ocupat de Şcoala Gimnazială Nr. 4 din Bistriţa cu media de admitere 9,83.  

Întregul clasament poate fi consultat aici.

Vă mai recomandăm:
 

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 BISTRIŢA-NĂSĂUD Mediile finale pentru admiterea la liceu s-au publicat pe EDU.RO

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 BISTRIŢA-NĂSĂUD. Peste 66% dintre elevi au promovat examenul. O singură medie de 10

Aproape 200 de contestaţii la limba română la Evaluarea Naţională

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările