Cadavrul unui bărbat, descoperit în albia unui râu din Bistriţa-Năsăud. Aparent, bărbatul s-a înecat

Cadavrul unui bărbat, descoperit în albia unui râu din Bistriţa-Năsăud. Aparent, bărbatul s-a înecat

Bărbatul a fost găsit în albia râului. FOTO: Bistriţeanul.ro

Cadavrul unui bărbat de circa 50 de ani a fost găsit decedat în râul care trece prin satul Sărăţel, din Bistriţa-Năsăud. Se pare că bărbatul s-a înecat. Poliţia a demarat o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat a fost găsit, duminică, în râul Şieu,  în zona podului de pe DN15, la Sărăţel (un sat în comuna Şieu-Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud). S-ar părea că acesta s-a înecat. A fost scos din apă de cel care a apelat numărul unic de urgenţă. La locul solicitării a fost alocat un echipaj EMU-M (n.r. echipaj medical de urgenţă cu medic) din cadrul SAJ BN. Echipajul medical ajuns la faţa locului a stabilit că pe corpul bărbatului s-au găsit semne ale morţii biologice. Nu s-a impus aplicarea protocolului de resuscitare.
 
„Bărbatul găsit înecat are aproximativ 50 de ani. Acesta prezenta semne ale morţii biologice instalate, astfel că nu s-au impus măsuri de resuscitare cardio-respiratorie”, informează Annabella Muzsi, managerul SAJ BN, citată de Bistriţeanul.ro.
 
„Astăzi, în jurul orei 14:00, a fost sesizat prin 112 faptul că pe raza localităţii Sărăţel, în albia râului Şieu, a fost găsit cadavrul unui bărbat de aproximativ 45-50 de ani. La faţa locului efectuează cercetări poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Criminalistică pentru stabilirea identităţii acestuia şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: