Bistriţa scapă de mirosurile grele. Staţia de epurare se modernizează

Bistriţa scapă de mirosurile grele. Staţia de epurare se modernizează

Staţia de epurare din Bistriţa va fi modernizată FOTO:Adevărul/Arhivă

Staţia de epurare din Bistriţa a intrat într-un amplu proces de modernizare, asta după ce 12 ani nu a avut parte de niciun soi de lucrări. Modernizarea acesteia va elimina mirosul insuportabil care te întâmpină chiar de la intrarea în municipiu.

Staţia de epurare a avut parte de lucrări de modernizare ultima dată în perioada 1998-2002. Lucrările au început deja la două linii, urmând ca după finalizarea acestora să înceapă şi modernizarea liniei III.

Până în vara viitoare bistriţenii care sunt întâmpinaţi chiar de la intrarea în municipiu de un miros greu vor scăpa de tot de aceste neplăceri. Directorul Aquabis, Ion Şandru a precizat că deja oraşul a început să scape de acel miros greu provocat de staţia de epurare.

În etapa a doua de modernizare, staţia de epurare va avea parte şi de instalaţii de odorizare, iar toate echipamentele vor fi acoperite. „La această oră, doar Constanţa are o staţie de epurare cu instalaţii de odorizare şi acoperite toate instalaţiile”, a mai spus Ion Şandru, directorul Aquabis.

Vă mai recomandăm:

28,6 milioane de euro pentru apă şi canalizare în 10 comune din judeţ

25% dintre lucrările la reţelele de apă şi canalizare, neconforme

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: