Bistriţa: Copila de 13 ani, care a născut în stradă, îşi va creşte bebeluşul la bunici

Ana Maria R. , fetiţa de 13 ani din localitatea Nuşeni, care a născut, la începutul anului, un bebeluş a fost externată ieri din Spitalul Orăşenesc Beclean. Ea şi micuţul au plecat la bunici. „Fetiţa din Nuşeni îşi va creşte bebeluşul la bunici. O vom vizita foarte des şi vom încerca să o integrăm în sistemul de învăţământ", susţine Olimpia Ababi, adjunctul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului B

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceasta mai spune că Ana Maria R. a repetat doi ani clasa a IV-a. Adjunctul adaugă că DASPC o va supraveghea. „Vedem ce sfaturi ne dă şi psihologul. Dacă va fi inclusă în învăţământul special, fetiţa din Nuşeni va intra direct în clasa a V-a", afirmă Olimpia Ababi.

La 13 ani a născut în mijlocul străzii

Asistenta-şefă a secţiei de Obstretică-Ginecologie a Spitalului din Beclean, Szilai Cati, zice că tânăra mamă din Nuşeni a fost externată ieri după ce a stat în spital peste 20 de zile. Ana Maria R. a fost ţinută sub supraveghere ţinând cont de faptul că era minoră şi şocul suferit a fost mare.

Copila de 13 ani din Nuşeni a dat viaţă, în primele zile ale anului, unui bebeluş de 2,7 kg, în mijlocul străzii, asistată de tatăl ei.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările