Bărbat de 75 de ani călcat de o căruţă plină cu lemne

Bărbat de 75 de ani călcat de o căruţă plină cu lemne

Bărbatul se întorcea cu căruţa din pădure. Foto arhivă

Un bătrân de 75 de ani din satul Piatra, comuna Chiuza,  judeţul Bistriţa-Năsăud a murit miercuri după masa după ce a fost călcat de păruţa plină cu lemne

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrânul se întorcea de la pădure, unde a fost să aducă lemne când s-a dat jos din căruţă să defrânze şi probabil s-a înpiedicat şi a căzut sub roţile atelajului. „Este o nenorocire provocată de un accident pentru că altfel nu ne explicăm cum s-a întâmplat acest lucru. În cei 75 de ani a făcut de sute de ori drumul şi era ajuns deja pe loc drept când s-a întâmplat. Din ceea ce povestesc vecinii s-a dat jos să defrânze căruţa apoi a mers să ia caul când a căzut pur şi simplu sub roţi. Sau s-a împiedicat sau l-a călcat calul pe un picior pentru că avea o cizmă căzută din picior. Atelajul a trecut cu ambele roţi din partea stângă peste pieptul lui, iar medicii de pe ambulanţă nu au putut decât să constate decesul", povesteşte Grigore Bradea, primarul din Chiuza.

Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost dus la spitalul din Beclean pentru necropsie.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările