Andreea Marin: „Mama mi-a murit în braţe, când aveam 9 ani”

Andreea Marin: „Mama mi-a murit în braţe, când aveam 9 ani”

FOTO: Bianca Sara

În cadrul întâlnirii de la Bistriţa cu mamele, Andreea Marin a vorbit şi despre momentul în care şi-a pierdut părintele. Avea doar 9 ani, iar mama i s-a stins în braţe, în drum spre spital.Andreea Marin a fost astăzi la Bistriţa pentru a discuta cu mamele din întreg judeţul. Aceasta a vorbit despre bucuriile din viaţa sa, despre aspiraţii dar şi despre evenimentele care au marcat-o.

Unul dintre ele a reprezentat moartea mamei sale, eveniment care s-a petrecut pe când Andreea Marin avea doar 9 ani. Potrivit Andreei Marin mama sa a murit în urma unui accident rutier, petrecut când se întorcea împreună cu familia de la mare.

Era în Dacia familiei, împreună cu tatăl şi sora sa, care pe atunci avea doar 4 ani, când o ploaie torenţială a i-a surprins. Un autobuz i-a luat în plin, iar rănile cauzate de impact i-au fost fatale mamei sale. Aceasta s-a stins chiar în braţele Andreei Marin, în drum spre spital.

S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital. Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, a completat Andreea Marin.

Aceasta a  mai spus că atunci acel eveniment a ajutat-o să înveţe să fie stăpână pe propria viaţă, astfel încât să ajungă să trăiască frumos.

”Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos," a completat Andreea.
 

Vă mai recomandăm:

Primăria din Câmpina va plăti tatălui Andreei Marin 55.000 de euro pentru rezilierea contractului privind încălzirea şcolilor din oraş

FOTO EXCLUSIV Iubitul turc a asistat-o pe Andreea Marin din primul rând, la Bistriţa