Alcoolemia uriaşă descoperită de medici la adolescentul de 16 ani care a furat camioneta părinţilor şi a ucis o tânără

Alcoolemia uriaşă descoperită de medici la adolescentul de 16 ani care a furat camioneta părinţilor şi a ucis o tânără

Adolescentul a lovit cu camioneta părinţilor trei grupuri de copii în câteva minute FOTO: Bianca Sara

Un tânăr de 16 ani a luat camioneta părinţilor şi a lovit trei grupuri de copii, omorând o adolescentă de 16 ani. Acesta băuse înainte de a se urca la volan, ajungând în comă alcoolică la spital. Oamenii legii au avut un şoc când au văzut ce alcoolemie avea tânărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un minor de 16 ani din localitatea bistriţeană Tureac a luat vineri seara camioneta părinţilor şi a ieşit cu ea în drumul naţional 17. Acolo a lovit trei grupuri de copii, în doar câţiva kilometri. După niciunul dintre cele trei accidente, adolescentul nu a oprit nici măcar să vadă dacă cei pe care i-a lovit mai trăiesc.
 
Una dintre victimele sale, Larisa, o adolescentă de 16 ani a murit la câteva ore după producerea accidentului, iar o alta de 14 ani mai este ţinută în viaţă doar de aparate, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. În total, 5 copile cu vârste între 10 şi 16 ani şi o femeie de 36 de ani au ajuns la spital.
 
Acesta s-a oprit pe mijlocul şoselei, la mai bine de un kilometru de ultimul accident, unde, potrivit martorilor ar fi adormit. A ajuns şi el la spital, cu un traumatism cranio-cerebral şi în comă alcoolică.
 
Înainte de a se urca la volan, adolescentul a consumat ţuică alături de grupul care îl însoţea pe preotul prin sat, cu crucea. Oamenii legii au avut nevoie de mai bine de jumătate de noapte să-l trezească pe adolescent. Se pare că acesta nu îşi aminteşte absolut nimic din ce s-a întâmplat vineri seara. 
 
Potrivit surselor Adevărul.ro, testele de sânge au scos în evidenţă o alcoolemie record: 2,5 g/l alcool pur în sânge. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
citeste totul despre: