Agricultorul care l-a salvat pe basarabeanul împuşcat de şase ori, bănuit că ar avea un amestec în poveste

Agricultorul care l-a salvat pe basarabeanul împuşcat de şase ori, bănuit că ar avea un amestec în poveste

Agricultorul care l-a salvat pe basarabeanul împuşcat ar fi şi el implicat în poveste FOTO: Bianca Sara

Sâmbătă dimineaţa, un basarabean de 31 de ani cu dublă cetăţenie, moldovenească şi ucraineană, a fost găsit împuşcat, plin de sânge, de un agricultor din localitatea bistriţeană Cepari. Deşi agricultorul a susţinut că atunci l-a văzut prima dată pe tânărul împuşcat, anchetatorii iau în calcul ca acesta să fi avut un amestec în toată povestea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un fotograf de 31 de ani cu dublă cetăţenie, moldovenească şi ucraineană, a fost găsit sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din localitatea Cepari, plin de sânge. Acesta fusese împuşcat, de 6 ori, de un conaţional, cu care se afla în tranzit prin ţara noastră.
 
Cel care l-a găsit pe fotograful împuşcat a fost un agricultor din Cepari, care la 3.30 noaptea îşi ara terenul, pe un câmp. Acesta le-a spus poliţiştilor şi jurnaliştilor că nu îl cunoştea pe individ şi că nu a reuşit să se înţeleagă cu el, întrucât victima nu vorbea limba română.
 
Agricultorul a fost cel care a sunat la 112 şi practic i-a salvat viaţa basarabeanului de 31 de ani. Surse din anchetă spun că satul Cepari era una dintre localităţile tranzitate de cei doi basarabeni în traficul lor ţigarete de contrabandă. 
 
Mai mult, în zonă ar fi o mică reţea locală de traficanţi de ţigarete de contrabandă, cu care cei doi basarabeni ar fi colaborat. Anchetatorii iau în calcul şi varianta ca cei doi basarabeni să îl fi cunoscut pe agricultor şi să fi făcut afaceri necurate cu acesta.
 
Agricultorul s-ar fi intersectat cu cei doi în noaptea în care fotograful de 31 de ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Acesta s-ar fi panicat în momentul în care l-ar fi văzut pe Vadim M. plin de sânge şi ar fi sunat la 112, însă a susţinut sus şi tare că nu are niciun amestec, spun surse apropiate anchetei. Deocamdată nu există declaraţii în acest sens.
 
Bărbatul din localitatea Cepari care a anunţat autorităţile nu a fost pus oficial sub acuzare, însă a fost audiat de nenumărate ori de către oamenii legii. Se pare că oamenilor legii li s-a părut suspicios faptul că bărbatul îşi ara terenul în mijlocul nopţii, chiar când la câteva sute de metri de el avea loc o tentativă de omor. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 
 
citeste totul despre: