Acţiune de voluntariat cu participare record: 8000 de elevi din 168 de localităţi. Tibi Uşeriu va fi alături de voluntari

Acţiune de voluntariat cu participare record: 8000 de elevi din 168 de localităţi. Tibi Uşeriu va fi alături de voluntari

Acţiunea vine ca răspuns la proiectul Camionul de Crăciun FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Sâmbătă, 2 aprilie, 8000 de elevi din 168 de localităţi vor desfăşura concomitent acţiuni de voluntariat. Elevii vin astfel să mulţumească pentru darurile primite de Crăciun de la organizaţia Die Johanniter din Germania, în colaborare cu Tăşuleasa Social. Invitatul special al acestui eveniment va fi Tibi Uşeriu, singurul est-european care a câştigat 6633 Ultra.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ziua Bună!Ziua Voluntarilor Mici” este cu siguranţă cea mai mare acţiune de voluntariat din Transilvania. Aceasta este organizată de Tăşuleasa Social şi reuneşte nu mai puţin de 8000 de voluntari din 168 de localităţi din trei judeţe. 
 
Acţiunea include elevi şi profesori şi vine să mulţumească pentru darurile primite cu ocazia proiectului „Camionul de Crăciun”, pus la punct de organizaţia Die Johanniter din Germania şi Tăşuleasa Social. Organizatorii au lăsat la latitudinea elevilor să aleagă proiectul de voluntariat pe care vor să îl organizeze şi promoveze.
 
„Acţiunea se petrece sâmbătă, 2 aprilie 2016, şi constă în desfăşurarea simultană a unor proiecte de voluntariat concepute şi propuse de elevi pentru comunitatea în care trăiesc. Ne bucurăm că s-au înscris 67 de şcoli cu 52 de proiecte de mediu, de educaţie sau culturale. Estimăm că vor participa aproximativ 8000 de persoane din 168 de localităţi, iar elevii celor mai bune trei proiecte implementate vor primi ca premiu posibilitatea să viziteze pentru o zi Pădurea Pedagogică din campusul Tăşuleasa”, anunţă organizatorii. 
 
Invitatul special din acest an va fi câştigătorul ultramaratonului 6633 Ultra Arctic, Tiberiu Uşeriu, care este şi administratorul asociaţiei organizatoare. Acesta la lua parte la câteva dintre proiecte. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările